buna seara eu sunt casatorita cu sotul meu din anul 2006 iar in urma cu 2 luni de zile l-am parasit luand fiica noastra cu mine si ne-am mutat la mama mea. in ultima luna de zile mi-a tot facut sicane, ba mi-a furat niste acte, ba mi-a le-a adus si la fel mi-a facut si cu masina, mentionez ca masina este cumparata in timpul casatoriei dar pentru a o cumpara a trebuit sa imprumut de la bunicii mei 10000 ron iar pe masina am platit 3000 euro, dar nu am facut nici un act cu bunicii mei, as vrea sa mai mentionez si faptul ca el nu a lucrat niciodata si ca garsonera in care locuieste el acum este inchiriata de la o firma iar contractul de inchiririere este tot pe numele meu. renovarea garsonierei tot eu am platit-o . in urma cu cateva zile m-a prins, m-a batut rau, mi-a furat un telefon si cheile de la casa si masina intrand el in posesia masinii iar de atunci nu vrea sa mi-o mai returneze si ne stiind sa conduca o da la diverse persoane si cateva dntre ele nu au nici perms de conducere. in ziua respectiva dupa ce m-a batut si taharit am fost la politie unde am depus plangere in acest sens dar agentul de politie nu m-a permis sa scriu in plangere despre masina. ce pot face? va multumesc frumos
multumesc mult pt sprijin si vorbiti ca si cum ati fi vazut cu ochii dumneavoastra tot ce s-a intamplat... sincer va spun ca sunt cu moralul la pamant pt ca am trecut si trc printr-o perioada foarte grea si nu imi doresc decat sa se termine mai repede intr-un fel , in umbra actului de casatorie, peste tot mi se spune acelas lucru... aveti dreptate dar nu ne putem baga. acum realizez ca in mod sigur sunt mii de persoane care au avut enorm de suferit din cauza faptului ca au fost marinimoase si de omenie , de buna credinta ne dorind sa improaste cu noroi lumea sau sa jigneasca pe cineva si acestor oameni niciodata nu li s-a facut dreptate... legea in sine te face sa accepti o viata cumplita pt ca nu e facuta sa sprijine pe cei aflati in nevoie. sincer... daca as fi stiut ca trebuie sa ma confrunt cu chiar atat multe probleme si ca nu mi se va face dreptate atunci nu as mai fi facut pasul asta in care am ales viata dar,... am plecat cu incredere, incredere in justitie. pana se va face sau nu dreptate se va pierde tot iar el nu va avea de unde sa imi dea asa ca dreptate nu se va face
asa am crezut si eu...am vrut sa renunt de nenumarate ori...dar sa stiti ca atunci cand nu mai credeam ,atunci justitia a facut dreptate...tarziu ..dupa 4 ani ,la recurs.nu disperati...lucrurile se vor aseza si ptr dvs pana la urma.succes si multa putere de a nu va lasa rapusa!
Doamnă, pentru d-voastră o dreptate este făcută deja, adică faptul că aţi pus piciorul în prag, aţi avut în sfârşit curajul să spuneţi "Gata!". Dacă veţi câştiga sau nu şi în justiţie, este discutabil, că-i România aici, vorba aia.. dar dacă mergeţi până în pânzele albe, sunt sigur că veţi câştiga.
D-voastră trebuie să vă concentraţi în instanţă pe custodia copilului, maşina ca maşina, dar dacă pierde copilul, e o lovitură mai mare pentru el şi o realizare enormă pentru d-voastră.
Mulţi mi-au spus să mă abţin, "Că-s bărbat", problema e cu rasa aia de lipitori, care nu merită nimic în viaţă şi uite că li se oferă totul!
Vă propun un mic exerciţiu, cumpăraţi-vă o cameră ascunsă şi puneţi-o pe bluză, haină, ceva ce purtaţi pe deasupra, în zona inimii. ªi încetaţi să-l băgaţi în seamă, doar dacă nu este ceva legal de discutat. Nebăgarea în seamă e cea mai mare insultă pentru cineva care doreşte atenţie, mai ales pentru lipitori. ªi de fiecare dată când vă fugăreşte pe stradă, aveţi dovezi video că vă agresează, iar asemenea dovezi, la tribunal nu pot fi ignorate!
De asemenea, pentru un început, încercaţi să obţineţi un ordin de protecţie şi restricţie cel puţin de 50 de metri. Iar la tribunal dacă nu aţi folosit-o deja, încercaţi Legea 217/2003, a avut nişte modificări, înspre bine pentru cel abuzat, căutaţi pe net şi vezi citi tot despre această lege, fiind uşor de înţeles.
Furt intre soti
Lala46
Sunt in divort, iar el a luat ambele chei de la masina, bun comun si o foloseste doar el, imi refuza dreptul de utilizare.
Poate fi considerat furt intre ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti
Crinutza777
Buna ziua am,va rog fr sa imi spuneti si mie daca mama mea care este in divort *nu s-a pronuntat divortul* cu tatal meu este acuzata de furt intre soti,are ... (vezi toată discuția)