avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara am fost batuta si furata de catre sotul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara am fost batuta si furata de catre sotul meu

buna seara eu sunt casatorita cu sotul meu din anul 2006 iar in urma cu 2 luni de zile l-am parasit luand fiica noastra cu mine si ne-am mutat la mama mea. in ultima luna de zile mi-a tot facut sicane, ba mi-a furat niste acte, ba mi-a le-a adus si la fel mi-a facut si cu masina, mentionez ca masina este cumparata in timpul casatoriei dar pentru a o cumpara a trebuit sa imprumut de la bunicii mei 10000 ron iar pe masina am platit 3000 euro, dar nu am facut nici un act cu bunicii mei, as vrea sa mai mentionez si faptul ca el nu a lucrat niciodata si ca garsonera in care locuieste el acum este inchiriata de la o firma iar contractul de inchiririere este tot pe numele meu. renovarea garsonierei tot eu am platit-o . in urma cu cateva zile m-a prins, m-a batut rau, mi-a furat un telefon si cheile de la casa si masina intrand el in posesia masinii iar de atunci nu vrea sa mi-o mai returneze si ne stiind sa conduca o da la diverse persoane si cateva dntre ele nu au nici perms de conducere. in ziua respectiva dupa ce m-a batut si taharit am fost la politie unde am depus plangere in acest sens dar agentul de politie nu m-a permis sa scriu in plangere despre masina. ce pot face? va multumesc frumos
Daca au trecut 8 ani de casnicie ganditi-va ca este in interesul copilului sa gasiti o solutie de impacare. Sotul Dvs se comporta in acest fel deoarece nu doreste sa va piarda. Chiar si in situatia in care nu mai doriti sa fiti impreuna cu el gasiti o cale de a "rupe casatoria" intr-un mod civilizat. A continua lupta nu este benefic pentru niciuna din parti. Din experianta va spun ca sicanele vor continua la infinit si nu veti avea o viata buna cativa ani de zile. Totusi viata e scurta si merita traita. Va recomand sa iesiti din situatia Dvs apeland la un mediator din orasul Dvs. E posibil ca sotul Dvs sa aprecieze situatia si sa scapati de aceste sicane.

Faptul ca ati stat 8 ani fara ca el sa aiba venituri (probabil intretinandu-l Dvs) dovedeste ca l-ati iubit si poate ar fi bine sa ii mai dati o sansa.
medieribucuresti a scris:

Daca au trecut 8 ani de casnicie ganditi-va ca este in interesul copilului sa gasiti o solutie de impacare. Sotul Dvs se comporta in acest fel deoarece nu doreste sa va piarda. Chiar si in situatia in care nu mai doriti sa fiti impreuna cu el gasiti o cale de a "rupe casatoria" intr-un mod civilizat. A continua lupta nu este benefic pentru niciuna din parti. Din experianta va spun ca sicanele vor continua la infinit si nu veti avea o viata buna cativa ani de zile. Totusi viata e scurta si merita traita. Va recomand sa iesiti din situatia Dvs apeland la un mediator din orasul Dvs. E posibil ca sotul Dvs sa aprecieze situatia si sa scapati de aceste sicane.

Faptul ca ati stat 8 ani fara ca el sa aiba venituri (probabil intretinandu-l Dvs) dovedeste ca l-ati iubit si poate ar fi bine sa ii mai dati o sansa.

#-o

Doamne!!

Prietene, eşti fără scrupule! După ce că ăla face ce face, tu zici "Hai, încă o şansă!" X-(

Aş vrea să apelez eu la un mediator din oraşul meu, să îl aduc cu picioarele pe pământ. (dacă seamănă cu tine)
Ultima modificare: Marți, 13 Noiembrie 2012
Andrei-Jean-J, utilizator
Deaorece nu avem toate detaliile nu putem afirma ca exista doar o victima si un vinovat. Bineinteles ca violenta trebuie pusa la zid insa de multe ori pana nu afli si parerea celeilalte parti e bine sa nu te pronunti sau sa acuzi. Deseori se intampla sa se exagereze sau sa fi fost o bruscare considerata violenta. Eu am sugerat la mediatie si la gandire... nu am impus nimic. Nu ii iau apararea sotului , iar daca a fost violent va trebui sa suporte consecintele. Eu sugerez insa ca o iesire onorabila din casnicie e preferabila unui razboi. Asta deoarece daca sotul e violent intradevar o va mai face si in continuare si ii va face viata un calvar. Din pacate sau din fericire asta e rolul mediatorului si asta e profesia : sa incercam sa impacam partile (bineinteles doar cu acordul partilor si daca acestea isi doresc). Atentie impacare nu inseamna sa convietuiasca impreuna ci sa convietuiasca civilizat.

Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator
va multmesc pt rapunsuri amandurora situatia este urmatoarea , eu in momentul in care l-am parasit am facut-o fara sa imi doresc sa se ajunga la vre un conflict. in momentul in care am spus ca am fost batuta, nu am xagerat catus de putin pt ca am venit la mama mea cu 3 cucuie mari in cap, buza sparta in 2 locuri plina de vanatai, pe scurt, de nerecunoscut si chiar si acum dupa 2 saptamani acuz dureri la mijloc la incheietura intre bazin si coloana vertebrala deci sincer nu imi place sa exagerez ca sa nu mai spun ca am fost bagata in baie el fiind cu cutitul in mana ..( oare ce o fi vrut sa faca avand in vedere ca imi spusese chiar inainte de a pune mana pe cutit ca daca nu sunt cu el atnci mai bine mor) iar norocul meu a fost ca am intrat in soc si nu am mai avut nici o rectie iar el a crezut ca am lesinat si a pus dusul cu apa rece pe mine... exagerare? nu cred... conflicte? credetma ca nu imi doresc, eu vreau sa se linisteasca tot dar in acelas timp nu pot accepta el sa ramana cu tot iar eu sa raman cu o gaura de 10.000 ron eu trebuie sa imi cresc copii nu sa stau sa platesc datorii pt o masina pe care el o retine la el pentru a pune diversi soferi sa il plimbe sau doar pt a face ambitie pentr a demonsra ca el e tare si lui nu i se poate face nimic. eu vreau doar sa savez un bun ori sa o vindem sa imi platesc datoriia facuta pt masina ori sa imi dea masina sa ma pot folosi de ea ca sa pot lucra si face rost de bani sa platesc datoria . eu imi doresc doar sa traiesc linistita sa imi pot creste copii... nu vreau sa fac valuri inutile

Nu aveţi cum să înţelegeţi prin ce trece această doamnă,
Am tot respectul pentru această doamnă, chiar prin simplu fapt că a avut tăria să supravieţuiască până în acest punct. Eu pe acel bărbat îl văd ca pe o lipitoare meschină care a avut noroc în viaţă şi a dat peste o femeie, pe care a putut-o prosti zilnic. Acum că acea femeie s-a trezit, d-voastră îi sugeraţi să se culce uşor la loc.
Ultima modificare: Vineri, 16 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Violenta in familie anonimat11 anonimat11 Buna ziua Ma numesc Elena si vreau sa ma ajutai (Informatii)privind violenta in Familie Romania Locuiesc in Spania de 8 ani si am depus in 2009 o ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti Lala46 Lala46 Sunt in divort, iar el a luat ambele chei de la masina, bun comun si o foloseste doar el, imi refuza dreptul de utilizare. Poate fi considerat furt intre ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti Crinutza777 Crinutza777 Buna ziua am,va rog fr sa imi spuneti si mie daca mama mea care este in divort *nu s-a pronuntat divortul* cu tatal meu este acuzata de furt intre soti,are ... (vezi toată discuția)