avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate kralro

Activitate kralro

Buna seara,
Doresc sa contest un proces verbal incheiat acum 2 saptamani.
Motivele pentru care as dori sa fac contestatia sunt urmatoarele:
1. La seria si numarul actului de identitate sunt trecute datele de pe actul de identitate vechi eu avand de la acea data alt act de identitate cu alta serie si alt numar.
2. In procesul verbal ca instutia din care face parte agentul constatator este trecut doar "serviciul rutier" fara a fi specificat si orasul.
3. Procesul verbal este completat partial neinteligibil si completat peste partile tiparite ale procesului.
4. La inceputul faptei nu este trecuta marca si model auto ci doar numarul de inmatriculare al acestuia. La sfarsit se specifica ca (probabil a fost surprins) de aparatul radar montat pe auto MAI.... fara a se specifica seria, modelul etc al acestuia.
5. "Fapta savarsita este prevazuta de art. 120/1 din OUG 195/2001" as dori sa specific ca art precizat contine urmatoarele :
Art. 120
(1) Procesul-verbal neatacat in termen de 15 zile de la data comunicarii acestuia ori, dupa caz, a ramanerii definitive a hotararii judecatoresti prin care s-a respins plangerea constituie titlu executoriu, fara vreo alta formalitate.
Nicidecum motivul pentru care am fost sanctionat.
6. Cand agentul a venit cu procesul verbal acesta era completat la sectiunea de alte mentiuni cu "nu am nimic de declarat" si dupa ce l-am convins ca am dreptul la mentiuni a completat ca acea sectiune a fost completata de acesta fara acordul meu.
7. La instiintarea de plata nu sunt completate datele mele cum ar fi CNP, serie de buletin etc ci doar numele si seria cu numarul procesului verbal.
8. La prezentarea procesului verbal nu era semnat de catre un martor asistent, dar cand a venit acasa prin posta (dupa 2 saptamani) acesta continea semnatura martorului asistent precum si datele acestuia. Doresc sa specific ca nu era nimeni in masina acestuia si nici nu a oprit vreun alt participant la trafic.

Credeti ca am vreo sansa de reusita cu motivele acestea in contestarea procesului verbal?

Multumesc mult.
De curand am fost implicat intrun accident rutier si am observat ca anumite ziare locale si posturi de televiziune a fost publicata o poza cu masina mea cu numarul de inmatriculare foarte vizibil. Nu aveau cumva nevoie de aprobarea mea pentru a publica numarul de inmatriculare al autovehiculului?