avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Publicare fara acord a nunmarului de inmatriculare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Publicare fara acord a nunmarului de inmatriculare

De curand am fost implicat intrun accident rutier si am observat ca anumite ziare locale si posturi de televiziune a fost publicata o poza cu masina mea cu numarul de inmatriculare foarte vizibil. Nu aveau cumva nevoie de aprobarea mea pentru a publica numarul de inmatriculare al autovehiculului?
Cel mai recent răspuns: raduhanta , utilizator 10:05, 9 Noiembrie 2012
Numarul de inmatriculare nu este o informatie confidentiala, iar accidentul s-a produs pe un drum PUBLIC, deci tind sa cred ca nu au incalcat nicio regula.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Postare numar de inmatriculare pe facebook lalex lalex Buna seara! Am o intrebare:venind de la tara cu masina am efectuat o depasire pe linie continua,un domn din spate mi-a facut poze la masina si la numarul de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier? teonisia teonisia Buna ziua, Intr-o intersectie nedirijata, datorita lipsei de vizibilitate un autovehicul intra mai mult in intersectie ca sa se asigure.Alt autovehicul care ... (vezi toată discuția)
Dreptul la imagine (al unui obiect) ioanp23 ioanp23 Buna ziua, In urma cu cateva zile sa intamplat un accident cu cativa tinerii, a doua zi m-am deplasat la locul accidentului si am facut poze la masina lovita ... (vezi toată discuția)