Îmi cer scuze. În calitate de administrator al unei asociatii de proprietari întreb. Cum recuperează asociația banii cheltuiti deja pe reparatii de la proprietarii care n-au vrut să plătească în avans?
Buna ziua,
Intrebarea mea se refera la modul de procedare al recuperarii fondului de reparatii de la cei care nu au platit in avans, Lucrarea de reparatie este acum achitata. Suma restanta se poate trece la restantele sumei de intretinere sau va fi o coloana separata cu restantele fondului de reparatii? In cazul al doilea care este prioritatea incasarii?
Buna ziua,
As vrea sa depun dosarul pentru subventia la caldura, dar am intampinat o problema. Eu locuiesc in apartamentul tatalui meu care, la randul lui, sta la tara. In felul acesta el figureaza cu doua proprietati, si, conform legii, eu ca si reprezentant nu pot beneficia de aceasta subventie, desi el nu mai beneficiaza de acest apartament. Se poate face vreun act notarial care sa certifice faptul ca apartamentul este in intretinerea mea si de care sa se tina cont in intocmirea dosarului?
Si inca o nelamurire. Sunt despartita in fapt de sotul meu ( de peste 2 ani). Este suficient sa declar eu acest lucru sau este necesara si prezenta lui la notar? Mai mult: este obligatorie intocmirea actelor la notar sau se poate declaratia pe proprie raspundere cu indentificarea copleta a subsemnatilor si mentiunea ca au luat cunostinta ca "declararea necorespunzatoarea a adevarului se pedepseste..."
Va multumesc,
Alexandra