avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate PetrachePetrutaAncuta

Activitate PetrachePetrutaAncuta

Răspuns la discuția contract vanzare cumparare
Aceasta datorie se pare ca este un index, o diferenta de kw de care nu s-a stiut pana in momentul in care actualii proprietari au vrut sa faca deschiderea la curentul electric.
Răspuns la discuția contract vanzare cumparare
Acest imobil nu a fost racordat la curent electric. In momentul in care am cumparat acest imobil nu a existat curent electric, datoria respectiva fiind de la primul proprietar. Probabil ca notarul a cerut o ultima factura insa neavand curent electric nu exista facturi emise pe numele vanzatorului
In data de 18.07.2014 am vandut un imobil unor concubini. In contractul de vanzare cumparare declar ca nu a fost scos din circuitul civil, nu exista niciun fel de litigiu asupra acestuia. Impozitele si taxele au fost instrainate in sarcina vanzatorului pana la data de 18.07.2014 taxe care sunt platite la zi conform unui certificat de atestare emis de Primarie, Proprietarii actuali se declara de acord cu conditiile prevazute in contract ceea ce nu exonereaza pe vanzator de raspunderea pentru evictiune sau viciile imobilului. In momentul de fata actualii proprietari sustin ca la Electrica este o datorie ce doresc a fi achitata de vanzatorul imobilului astfel vor face plangere. Intrebarea mea este, vanzatorul are obligatia asta, iar daca contractul de vanzare cumparare poate fi reziliat de catre cumparatori si daca da in ce conditii?Multumesc
Răspuns la discuția Dosar daune RCA
Mulțumesc, conform art.36 o să pot lua atitudine. Vă mulțumesc încă odată pentru timpul acordat. O zi bună!
Răspuns la discuția Dosar daune RCA
O singură întrebare mai am și anume termenul diferă la regie proprie?
Răspuns la discuția Dosar daune RCA
Într-adevăr este vorba despre un dosar de dauna auto. Inspectorul de daune ce s'a ocupat de dosar m'a anunțat prin intermediul unui email să'mi verific contul peste 30 de zile, ceea ce pentru mine înseamnă destul de mult având în vedere că mașina este avariată de aproximativ 2 luni. Vă mulțumesc mult pentru răspuns!
Discuție Dosar daune RCA
In urma unui accident auto in care am fost pagubitul, s-a deschis un dosar de dauna ce s-a finalizat pe data de 16.09.2014. Intrebarea mea este, dupa incheierea dosarului in cat timp sunt obligati sa-mi depuna suma de bani stabilita?
Discuție Hartuire
Buna seara! De ceva timp sunt hartuita in mod repetat de fostul meu prieten, acesta vine la usa apartamentului meu batand in usa intr-un mod violent, deranjand in acelasi timp si vecinii. Amenintari la telefon, pe cale on-line..as dori sa stiu care sunt pasii pentru a gasi o rezolvare pe cale legala. Astept un raspuns de la dvs cat mai repede posibil! Multumesc!