avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire

Buna seara! De ceva timp sunt hartuita in mod repetat de fostul meu prieten, acesta vine la usa apartamentului meu batand in usa intr-un mod violent, deranjand in acelasi timp si vecinii. Amenintari la telefon, pe cale on-line..as dori sa stiu care sunt pasii pentru a gasi o rezolvare pe cale legala. Astept un raspuns de la dvs cat mai repede posibil! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 04:31, 8 Ianuarie 2014
Amenintari cu ce ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc un model de plangere colectiva pentru tulburarea linistii publice Gelache Gelache Doresc o astfel de plangere deoarece am o vecina care locuieste cu mine pe palier, la etajul 3. Ea are probleme psihice, deranjand pe toti vecinii de deasupra ... (vezi toată discuția)
Hartuire si amenintari gabriela_munteanu gabriela_munteanu Buna ziua.vineri 4 .05 .2012 am fost anuntata de vecini ca la adresa unde locuiesc eu (in chirie dar fara contract) au aparut inscrisuri cu marker negru pe ... (vezi toată discuția)
Spete Marius_iepure Marius_iepure 3. În fapt s-a reţinut că la data de 31.08.1995, inculpatul A.B., venind acasă în stare de ebrietate, a avut o discuţie cu soţia în bucătăria ... (vezi toată discuția)