avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire si amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire si amenintari

Buna ziua.vineri 4 .05 .2012 am fost anuntata de vecini ca la adresa unde locuiesc eu (in chirie dar fara contract) au aparut inscrisuri cu marker negru pe usa apartamentului si pe peretele lateral care contin injurii la adresa mea si amenintari directe .Stiu cine este faptasul pentru ca aceasta persoana a fost vazuta in aceeasi seara de 2 ori la usa de catre vecini batand cu putere in usa si interesandu-se unde sunt cei care locuiesc acolo. aceasta persoana este sotia persoanei cu care locuiesc eu, cei doi aflandu-se in divort (dosar depus la judecatorie in decembrie 2011) .Faptasul ma hartuieste si la locul de munca unde deja am probleme (mi s-a comunicat ca mi se va desface contractul de munca daca aceste amenintari continua), la telefon prin apeluri la ore tarzii sau sms-uri cu amenintari si jigniri. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa depun plangere la politie ?O va linisti acest lucru sau o poate enerva si mai tare?Cat de aparata sunt eu de aceasta plangere?
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 09:39, 7 Mai 2012
Depuneti plangere penala pentru amenintare impotriva acestei persoane.La politie sau la parchet.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2012
andymaurul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injuri-amenintari la telefon Ionela313 Ionela313 Buna, Sunt in curs de divort cu sotul (avem un copil de 5 ani), motivele divortului fiind consumul de alcool, abuzuri verbale cat si fizice ( fara certificat ... (vezi toată discuția)
Insultata de 6 luni prin sms anonime, trimise de aceeasi pers. mariaMH mariaMH -Insultata eu dar si sotul meu si copiii nostri, de 6 luni, de pe 4 nr. diferite de tel. (cartele vodafone), trimise de aceeasi persoana-stim asta dupa ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon mobil ContSters89182 ContSters89182 Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop? Am auzit ceva de filtru de ... (vezi toată discuția)