Ganditi-va ca maine sunteti la bara avocat sau consilier ,magistrat intr-o sala de judecata plina sau in timpul efectuarii unei urmariri penale.
Ce faceti,asteptati soaptele celor din jur ?
Cu toata stima, dar cine ajunge magistrat sau avocat fara sa invete:O? Cine nu invata va ramane cu diploma pe care scrie jurist sau va lasa aceasta facultate.
Cat despre userul nostru,se pare ca a ajuns in anul 2 spetele fiind din penal general.
Student Marius, ai postat niste spete, dar nu ai zis ce vrei, din cate ne-am dat seama vrei rezolvarea. Noi am putea sa ti-o scriem foarte usor, dar ce ai intelege. Am alta propunere, tu ne zici care e rezolvarea dupa parerea ta, iar noi corectam unde e cazul, asa ne punem toti neuronii in functiune.
Daca ai ales aceasta facultate inseamna ca vrei o anumita profesie deoarece nu oricine se oboseste cu dreptul, e mult de invatat si inutil daca o faci doar ca sa ai o facultate, sunt altele mult mai usoare. Asadar, uimeste-ne cu rezolvarea pt ca dreptul penal este o materia de baza si culmea e cea mai iubita materie, cam toti o invata cu drag:duh:.