avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate danutzdasian

Activitate danutzdasian

Eu am fost creditor intr-un dosar civil.Debitorul este fugit din tara,mare lucru nu prea am rezolvat in acest litigiu deci suma de bani imprumutata nu mi-am recuperat-o.In acest dosar eu am fost intervenient in nume propriu,la succesiunea dupa urma bunicilor debitorului.Intrebarea mea este cum as putea intra in posesia unei copii de pe certificatul de deces al mamei debitorului,aceasta fiind decedata.As dori sa ma ajutati si sa ma indrumati.Ce pasi trebuie sa urmez pentru a afla daca s-a facut dezbaterea succesiunii de pe urma mamei "defunctei".Va multumesc anticipat.
Eu am imprumutat o cunostinta cu o suma de bani in baza unui contract de imprumut facut la notar.Respectivul a dat faliment cu afacerea care o avea si neputind face fata datoriilor a plecat din tara.Eu am urmat cursul firesc si legal pentru recuperarea banilor.Adica am intervenit in nume propriu intr-un dosar de partaj judiciar (succesiune) in urma decesului mamei debitorului.Actiunea de partaj fiind deschisa de unchiul debitorului fratele decedatei.Ne-am judecat 2 ani s-a facut recurs,dupa s-a facut si apel la curtea de apel care s-a respins ca nefondat.Eu pur si simplu am ramas cu niste hartii in care instanta de judecata recunoaste faptul ca eu l-am imprumutat pe...... cu suma de si nimic mai mult.Avocatul meu a cerut in nenumarate randuri sa ma subroge in dreptul debitorului si iesirea din indiviziune cu fratele lui dar nimic.Ce ma sfatuiti sa fac?sau cel putin incotro s-o iau?Ce e de facut.Va multumesc anticipat.