avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ma simt nedreptatit de catre o instanta de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ma simt nedreptatit de catre o instanta de judecata

Eu am imprumutat o cunostinta cu o suma de bani in baza unui contract de imprumut facut la notar.Respectivul a dat faliment cu afacerea care o avea si neputind face fata datoriilor a plecat din tara.Eu am urmat cursul firesc si legal pentru recuperarea banilor.Adica am intervenit in nume propriu intr-un dosar de partaj judiciar (succesiune) in urma decesului mamei debitorului.Actiunea de partaj fiind deschisa de unchiul debitorului fratele decedatei.Ne-am judecat 2 ani s-a facut recurs,dupa s-a facut si apel la curtea de apel care s-a respins ca nefondat.Eu pur si simplu am ramas cu niste hartii in care instanta de judecata recunoaste faptul ca eu l-am imprumutat pe...... cu suma de si nimic mai mult.Avocatul meu a cerut in nenumarate randuri sa ma subroge in dreptul debitorului si iesirea din indiviziune cu fratele lui dar nimic.Ce ma sfatuiti sa fac?sau cel putin incotro s-o iau?Ce e de facut.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iulia Hãnțulie , Avocat 18:38, 9 Noiembrie 2012
debitorul a primit ceva in urma dosarului de succesiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa succesorala teodorudaniela teodorudaniela Buna seara! Tatal meu a murit acum 12 ani.Noi suntem 3 frati,iar mama traieste .Nu am facut masa succesorala dupa tata si nici nu stim exact ce bunuri a avut ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune cristina toader cristina toader Un teren de 7,5 ha are ca proprietari 3 persoane: eu in urma decesului mamei, un frate al mamei si o verisoara care inca nu a facut succesiunea in urma ... (vezi toată discuția)
Mari probleme inainte de succesiune lorefodor lorefodor Buna ziua, avem in momentul de fata o problema destul de mare in familie. Parintii mamei mele au decedat amandoi. La adresa unde au locuit ei a locuit ... (vezi toată discuția)