Eu am fost creditor intr-un dosar civil.Debitorul este fugit din tara,mare lucru nu prea am rezolvat in acest litigiu deci suma de bani imprumutata nu mi-am recuperat-o.In acest dosar eu am fost intervenient in nume propriu,la succesiunea dupa urma bunicilor debitorului.Intrebarea mea este cum as putea intra in posesia unei copii de pe certificatul de deces al mamei debitorului,aceasta fiind decedata.As dori sa ma ajutati si sa ma indrumati.Ce pasi trebuie sa urmez pentru a afla daca s-a facut dezbaterea succesiunii de pe urma mamei "defunctei".Va multumesc anticipat.
Anexa 24
corinacarstoiu
Buna ziua,
Intentionez sa deschid actiunea de succesiune in urma decesului bunicii mele.
Aceasta a avut 2 copii: mama mea (care a decedat inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Mostenire
CRISTINA59
As vrea sa expun urmatoarea situatie pentru a primi raspunsul care sa ma ajute sa o rezolv :
Suntem trei frati,doua fete si un baiat. Fratele este o persoana ... (vezi toată discuția)
Contracte
Dia7
Speta:
Bunicii doresc sa transfere dreptul de proprietate asupra unui imobil nepotului. Fiul lor are un dosar de executare silita, nu lucreaza, nu detine ... (vezi toată discuția)