Buna ziua am si eu o nelamurire, platesc la banca op-uri pentru Bug de stat, cum se platesc? luna aceasta pentru luna precedenta? Situatia este urmatoarea, contractul s-a deschis in martie 2012, iar pana azi sunt platite 8 OP-uri, Mai trebuie sa platesc inca o luna? luna aceasta pentru cea precedenta?
A depus taxa respectiva de 2 ori, pentru ea si pentru sotul ei, cheltuieli de judecata nu au fost pentru ca nu au impartit absolut nimic. Incat timp trebuie sa ii iasa decizia de la tribunal, atat pentru divort cat si pentru custodie?
Este SRL, si nu am inregistrat venituri
Nu am avut nici un venit, ce pot face in aceasta situatie? In februarie mi-am deschis o firma, mai exact pe 14.02.2012. Pot face ceva cu acea luna, de exemplu contract de colaborare, sau ceva care sa ma ajute?
Buna ziua, am o cunostinta care a divortat de curand de comun acord, situatia este urmatoarea: are o garsoniera dobandita din resurse proprii la care sotul ei nu a avut pretentii, cu toate acestea avocata ia cerut sa depuna la C.E.C suma de 2056 Ron (reprezentand 5% din valoarea imobilului partea ei), si la Taxe si Impozite acceasi suma, bani pe care trebuia sa ii depuna fostul sot. Doamna avocata i-a spus ca isi va recupera cele 2 sume de bani, iar acum dupa divort, i-a spus ca nu se mai poate, ca a aparut o noua lege:( Mentionez ca divortul a avut loc in data de 08.10.2012, a fost de comun acord, sotul nu a avut nici o pretentie la imobil, si a fost de acord ca fiica lor sa ii fie incredintata mamei definitiv. Intrebarile mele sunt urmatoarele: Cum isi poate recupera acei bani? Si cat timp mai dureaza pana primeste decizia de la tribunal atat pentru divort cat si pentru custodia copilului?
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea: pana la data de 26.01.2012 am fost angajata la o firma de la care mi-am dat demisia, in februarie nu am lucrat dar am platit la taxe si impozite pentru luna respectiva pt Pensie si Asig sociale, din 6.03.2012 si pana in prezent sunt angajata la o alta firma la care lucrez doar 4 ore pe zi (salariu 450 Ron), mentionez ca urmeaza sa nasc in luna decembrie. Beneficiez sau nu de indemnizatie?
:(