avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata OP banca
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata OP banca

Buna ziua am si eu o nelamurire, platesc la banca op-uri pentru Bug de stat, cum se platesc? luna aceasta pentru luna precedenta? Situatia este urmatoarea, contractul s-a deschis in martie 2012, iar pana azi sunt platite 8 OP-uri, Mai trebuie sa platesc inca o luna? luna aceasta pentru cea precedenta?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:44, 4 Decembrie 2012
Despre ce tip de contract e vorba? Platile trebuie corelate cu declaratia pe care o depuneti la finante.
Ultima modificare: Marți, 4 Decembrie 2012
george-neagu, moderator
Normal! Platiti in decembrie pentru luna noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce declaratii se depun pt o firma nou infiintata fara activitate? ContSters138604 ContSters138604 Buna ziua! Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit lamuriri Cocodea Cocodea Buna ziua, PFA cu norma de venit, infiintat in ian 2015, concomitent cu calitate de salariat la un SRL pana in 10 noiembrie 2015, trebuie sa plateasca sau ... (vezi toată discuția)
Pfa - depasit plafonul de scutire pt. neplatitor pfa LoLuTz LoLuTz Buna ziua, Am deschis un PFA in Noiembrie 2011 impozitabil la norma de venit si neplatitor TVA, iar in decembrie am facturat 50.000lei spre o firma din ... (vezi toată discuția)