avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate cris113

Activitate cris113

Discuție credit ipotecar
Buna ziua As dori sa intreb daca am un credit ipotecar in care am calitatea de co-platitor , sotul fiind titularul creditului, in cazul divortului , lasandu-i lui apartamentul si implicit ratele cum pot iesi din contract pentru a nu ma trezi ca alte surprize?
Discuție verificare CM
Plata contributiilor derivate din contractul individual de munca:CAS,somaj,etc se face la o data anume din luna? M-ar interesa cum pot verifica daca angajatorul mi-a inregistrat CIM si daca imi plateste toate aceste dari! Mentionez ca am verificat pe site-ul CNAS-ul si nu figurez ca persoana asigurata desi am un CIM! Multumesc anticipat
Răspuns la discuția dreptul la munca al celor la
Buna seara In primul rand multumesc pentru raspuns!!! As dori sa stiu daca are un CM pe durata determinata pina in anul 2014 cand expira si atestatul de asistent maternal profesionist poate fi chemata pentru un concurs ce vizeaza posturile vacante din firma?? Totodata i s-a adus verbal la cunostinta ca contractul de munca trebuie sa se incheie in decembrie!!!!! Destul de curios deoarece am precizat mai sus valabilitatea CIM incheiat!!!! Si inca o intrebare puteti sa-mi spuneti care este limitarea cumulului dintre pensie si salariu?
mama este pensionata la limita de varsta din anul 2008 si are o pensie in cuantum de 723 lei.De atunci lucreaza ca asistent maternal la DGASPC cu un salariu net de 881 lei. Intrebarea este daca mai are dreptul sa profezeze si sa aiba si pensie cf legii.Avand un contract de munca pe durata determinata care expira in mai 2014 i se poate desface CM prin neprezentarea la un concurs intern pt ocuparea posturilor vacante,desi atestatul si contractul sunt valabile pina in 2014??????
Discuție pensionarii
dreptul la munca al pensionarilor