avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Activitate cristina_ioana19

Activitate cristina_ioana19

Răspuns la discuția Supliment recalculare alcoolemie
buna ziua...as mai avea o intrebare daca ma poate ajuta careva...daca a trecut 1 an si 3 luni de cand prietenul meu e tot fara permis, avand in vedere ca el si-a recunoscut fapta, a facut recalcularea si a iesit 0,80, s-a mai trimis inca o data recalcularea pe motivul ca procuroarea nu crede in primul rezultat si nu vrea sa inchida o data dosarul...este posibil sa se faca o cerere de restituire a permisului?,,,cui trebuie sa i se adreseze?
multumesc si sper sa ma ajute cineva
Răspuns la discuția Supliment recalculare alcoolemie
dar daca va fi trimis in judecata exista posibilitatea sa scape avand in vedere ca recalcularea a fost facuta de 2 ori si a iesit acelasi rezultat adica 0.80, este prima abatere si regreta cele intamplate sau ar putea sa primeasca pedeapsa cu suspenadare sau chiar cu executare...multumesc mult pt sfaturi
Răspuns la discuția Supliment recalculare alcoolemie
multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Supliment recalculare alcoolemie
multumesc mult pentru raspuns...si daca va fi urmarit penal se ia in considerare ca a stat una nu si o luna fara permis?
multumesc inca o data

si cui trebuie sa i se adreseze pentru a schimba procurorul care se ocupa de caz?
Răspuns la discuția Supliment recalculare alcoolemie
eu tot nu inteleg...cand s-a intamplat i s-a spus ca are dreptul la recalculare...de ce se mai face daca indiferent de rezultat nu se tine cont de el...sunt bani aruncati aiurea precizez ca pentru procuroare acesta este primul ei caz si vrea neaparat sa il trimita in judecata si i-a mai si spus in fata ca este un infractor are acest drept?
Răspuns la discuția Supliment recalculare alcoolemie
dar se va tine cont ca a stat 1 an si 2 luni fara permis? si de ce se mai face recalculare daca nu se tine cont de ea?
multumesc
buna ziua...un prieten a fost prins baut la volan cu o alcoolemie de 1.2 respectiv 1.1 in sange...in urma recalcularii rezultatul a fost de 0,80 fix...procuroarea nu a fost de accord cu acest rezultat si a cerut un supliment la recalculare si rezultatul a venit la fel 0,80...ce se intampla in acest caz? ea spune ca nu crede in recalculare si ca il va trimite in judecata a trecut 1 an si 2 luni de cand are permisul luat...ce se mai poate intampla? cat mai dureaza daca il trimite in judecata si ce pedeapsa poate primi?
sper ca m-am facut inteleasa si sper sa ma ajute cineva cu un raspuns...multumesc
Răspuns la discuția Taxa auto
buna am si e o intrebare...daca sentiinta recursului a fost programata peste 4 luni...se poate depune o cerere in care sa se modifice data? adik sa fie mai repede?
multumesc
Răspuns la discuția castigat proces taxa auto
daca sentiinta recursului se da peste 4 luni este posibil sa poti face o cerere prin care sa schimbi data? adica sa fie mai repede?
as vrea sa stiu daca cei de la politie au dreptul sa trimita inapoi rezultatul recalcularii la institutul de medicina legala minovici pt a se reface analizele?