avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Activitate Mihael_P

Activitate Mihael_P

Răspuns la discuția punct de lucru in extravilan
Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: am cumparat un teren extravilan unde as vrea sa infiintez un punct de lucru pt firma cu domeniul de activitate 4661 - Comert cu ridicata al masinilor agricole, echipamentelor si furniturilor. Exista vreo interdictie in acest caz? Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Acte necesare - Pasi de urmat
up!!!
Mai vine cineva cu un raspuns, va rog?
Singurul act in acest moment este Contractul de vanzare-cumparare intre fostul proprietar pers fizica si actualul, pers fizica, urmand ca zilele urmatoare sa iasa si extrasul de carte funciara. Dupa ce se face contractul de comodat stiu ca e simpla partea cu utilitatile, exact asa cum mi-ati raspuns si dvs. Ceea ce ma intereseaza insa e etapa de dupa vz-cumparare, pana la acest contract de comodat. ex. urbanism, avize, etc pe care nu le stiu, astfel incat sa pot pune cel putin intrebarile corect
Buna ziua,prezint intai situatia si apoi pun intrebarile. Persoana fizica X a cumparat, in baza unui contract de vanzare-cumparare, un teren, din care o parte de destinatie arabil si restul de 100m de destinatie curti constructii, impreuna cu constructie cu suprafata construita 100m, neacoperita (nefinalizata, fara acte de proprietate). Imobilul e inscris in cartea funciara, cu numar cadastral. Proprietarul, in baza unui contract de comodat, va da in folosinta aceasta proprietate (teren +constructie) unei societati. Ce pasi sunt de urmat si ce acte trebuie obtinute de ambele parti, pentru a ajunge in faza de depunere documentatie pt bransare la energie electrica pt pers juridica (firma care va avea punct de lucru in aceasta locatie). Imi cer scuze daca nu am prezentat clar, nu am cunostinte in domeniu, am nevoie de ajutor specializat. Va multumesc anticipat!