avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Activitate mihai-marius

Activitate mihai-marius

Răspuns la discuția retrocedari
este exagerat de mult. eu am proces la cedo , am angajat avocat strain si nu a indraznit sa ceara mai mult de 10%. ceea ce mi se pare corect. dar 40% este prea exagerat.
Răspuns la discuția legea retrocedarilor
deci cei de la cedo au realizat ca planul de avarie a lui ponta , scufunda mai rau barca. si au mai acordat inca 3 saptamani. din cate am auzit , sunt si persoane din comisia de la venetia, oameni de legi. posibil aduca ei modificari pentru ca aceasta lage sa fie echitabila si nediscriminatorie.
acele 500 milioane lei de care s-a vb pentru hotararile definitive si executorii, sunt pentru cei care au hotarari la cedo ? ( chiar nu vede nimeni intrebarile mele? )
si cei cu hotarari cedo deja ? bugetul asta de 500 de mil lei de care tot vb. este pt cei de la cedo ?

Voinea a declarat: "Pentru despagubirea fostilor proprietari sunt prevazute doar sumele aferente hotararilor judecatoresti definitive si executorii, aferente acestui an, in suma de aproximativ 500 de milioane lei. Pana in luna aprilie, dupa cum a anuntat si primul ministru, Guvernul isi va asuma raspunderea pe o lege privind regimul juridic al restituirii proprietatilor; drept urmare, detaliile acelei legi vor fi facute publice la momentul respectiv".

sursa: [ link extern ] =
pai vechiul termen de 18 luni expira pe 12.iulie 2012. + 9 luni = 12 aprilie 2013. cine a scos baliverna asta cu mai ? intrebarea mea era alta. cei care au hotarari cedo vor fi amanati iar? aici este dilema mea.
cazurile de la cedo in care cei care au cerut banii vor fi amanate pana in 2016? dupa ce ca am fost amandat 2 ani jumatate cu hotararea poenaru, iar ne mai amana 3 ani?
ce se mai aude despre acest proiect de lege. ca vad ca nu se discuta pe nicaieri, si termenul impus de cedo se apropie cu pasi repezi.
Răspuns la discuția Hotarare definitiva cedo.
comisia locala, ne-a tratat cu indiferenta totala, am avut dosar de executare, si nu am primit nici un raspuns scris. cum se si vede in hotarare, au venit cu aberatii ca ne-au propus "verbal" si nu mi se raspunde, avem multe memorii la primarie nu am primit nici un raspuns si nici o cheie de control cum se procedeaza de obicei.

la cedo noi am cerut valoarea terenului, deoarece terenul a fost dat in timpul proceselor mele.

buna seara, ma numesc mihai, si am cateva intrebari.
- in 2008 am dat in judecata statul roman pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti pentru retrocedarea a 4 hectare de teren in constanta.
- in tara am castigat toate procesele dar nu am fost pusi in posesie.
- la cedo avem hotarare unanima data inca din 2010.

Intrebarile mele sunt:

- pot notifica pe cineva, vreo institutie a statului ca sa se deschida procedura de intelegere amiabila?
- ce pot spera? actele noastre sunt "beton".
- ce va face cedo sau statul roman, dupa ce se termina aceasta suspendare ?
- va mai fi si o a 3-a amanare?

PS: link catre hotararea in franceza a cazului meu. ( [ link extern ] )
PS2: daca doreste cineva hotararea in romana, scrieti-mi la adresa tmm_86@yahoo.co.uk