am primit un contract de la un avocat in care i-mi cere onorariul de 1000 lei si inca 40% dintr-un dosar de retrocedare,e mult?e in regula?astea sunt preturile pietei?
Daca ati semnat contractul inseamna ca ati acceptat .Contractul este confidential , onorariul se stabileste intre avocat si client in raport de obiectul dosarului , nimeni altcineva nu poate aprecia costul .
este exagerat de mult. eu am proces la cedo , am angajat avocat strain si nu a indraznit sa ceara mai mult de 10%. ceea ce mi se pare corect. dar 40% este prea exagerat.
Onorariu de succes
amuliu
Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)
Onorariu
ContSters407458
Cate costuri include onorariul unui avocat intr-un proces pana la finalizare, onorariul nu este inclus intr-o suma fixa de la inceput pana la finalizare ? se ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat
Martonze
Sunt curioasă să aflu care e preţul pieţei onorariu avocat pentru o reprezentare în recurs la C.A. în provincie, într-o problemă civilă-relaţii cu ... (vezi toată discuția)