avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedari

am primit un contract de la un avocat in care i-mi cere onorariul de 1000 lei si inca 40% dintr-un dosar de retrocedare,e mult?e in regula?astea sunt preturile pietei?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2013
emilian77, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihai-marius , utilizator 10:04, 28 Octombrie 2013
Daca ati semnat contractul inseamna ca ati acceptat .Contractul este confidential , onorariul se stabileste intre avocat si client in raport de obiectul dosarului , nimeni altcineva nu poate aprecia costul .
este exagerat de mult. eu am proces la cedo , am angajat avocat strain si nu a indraznit sa ceara mai mult de 10%. ceea ce mi se pare corect. dar 40% este prea exagerat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu de succes amuliu amuliu Am un credit ipotecar luat in franci elvetieni. Am dat ibanca in judecata. Am facut contract cu o casa de avocatura, am platit onorariu si traducerille. Acum ... (vezi toată discuția)
Onorariu ContSters407458 ContSters407458 Cate costuri include onorariul unui avocat intr-un proces pana la finalizare, onorariul nu este inclus intr-o suma fixa de la inceput pana la finalizare ? se ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Martonze Martonze Sunt curioasă să aflu care e preţul pieţei onorariu avocat pentru o reprezentare în recurs la C.A. în provincie, într-o problemă civilă-relaţii cu ... (vezi toată discuția)