avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Activitate olteanloredana1979

Activitate olteanloredana1979

Discuție divort
in hotararea civila primita in urma divortului instanta obliga fostul sot la plata onorariului avocat de 400 de lei si pensie de intretinere pentru minora de 216 lei pe luna.am inteles ca lui i s-au tras din salariul o parte din bani. intrebarea mea e daca onorariul avocat imi va reveni mie sau avocatului deoarece eu am platit suma ce mi-a cerut-o avocatul,si cum pot intra eu in posesia pensiei din moment ce s-au retras din salariul lui?
Răspuns la discuția divort
30 de zile de cand am primit-o acasa sau de cand a fost pronuntata in sedinta publica?
cererea o poate face avocatul? sau trebuie sa merg eu personal?
Discuție divort
am avut procesul de divort la care am primit hotararea civila prin posta in data de06.11.2012, ea fiind pronuntata in sedinta publica la data 10.10.2012. intrebarea mea este cat trebuie sa astept sa vad daca fostul sot face recurs si unde trebuie sa merg mai departe cu actele, pentru a fi legalizate,
Răspuns la discuția partaj
daca as lua apartamentul cat ar trebui sa-i platesc lui? ar fi posibilitatea sa-i dau doar jumatate din ce am platit pana acum la banca? apartamentul nu e achitat si eu as lua asupra mea rata pentru ca el nu are oricum din ce sa plateasca
Discuție partaj
am o nelamurire. situatia e astfel: dupa o casatorie din care a rezultat o fetita ne-am despartit. am achizitionat in timpul casatoriei o locuinta pentru care am facut un imprumut bancar.ar trebui sa fac partajul si nu stiu cum sa pladez, cum e mai bine ??? mentionez ca eu momentan stau in chirie, am un loc de munca stabil si fostul sot nu are nici un venitiar creditul e pe numele amandurora si banca imi va trege mie din salariu.