am o nelamurire. situatia e astfel: dupa o casatorie din care a rezultat o fetita ne-am despartit. am achizitionat in timpul casatoriei o locuinta pentru care am facut un imprumut bancar.ar trebui sa fac partajul si nu stiu cum sa pladez, cum e mai bine ??? mentionez ca eu momentan stau in chirie, am un loc de munca stabil si fostul sot nu are nici un venitiar creditul e pe numele amandurora si banca imi va trege mie din salariu.
daca as lua apartamentul cat ar trebui sa-i platesc lui? ar fi posibilitatea sa-i dau doar jumatate din ce am platit pana acum la banca? apartamentul nu e achitat si eu as lua asupra mea rata pentru ca el nu are oricum din ce sa plateasca
Ce doriti conteaza intai; pentru restul, un calcul cu actele in fata e necesar. Nu luati o decizie fara sa va informati corespunzator, noi aici nu stim multe date: valoare imobil, cat ati achitat pana acum etc.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Lamuriri partaj
goguta10
Buna ziua, impreuna cu sotul meu am achizitionat un apartament la care mai avem si acum credit la banca.In urma divortului de el am ramas cu copilul in acel ... (vezi toată discuția)
Partaj
important
ce se intampla la partaj in cazul unui apartament care e luat prin credit ipotecar pe 30 de ani ,din 2007,insa neachitat pana acum ?
Apartamentul e inchiriat ... (vezi toată discuția)