ce se intampla la partaj in cazul unui apartament care e luat prin credit ipotecar pe 30 de ani ,din 2007,insa neachitat pana acum ?
Apartamentul e inchiriat si toata chiria o plateste fostul sot,care si plateste rata din acesti bani,mai punand o mica diferenta.Se vatine cont de contributia mea la rata din chirie sau nu?Ce ar fi mai bine sa-l las pe el sa fac partaj sau sa introduc eu actiune,pt ca el nu e de acord ca eu si copii sa locuim in acel imobil si il tine inchiriat
daca aveti dovada ca e inchiriat si a sumei ce o obtine din chirie, banii se vor considera contributie comuna la achitarea creditului (scazand impozitul pe venit platit probabil, de fostul sot ), diferenta la rata fiind contributie proprie.
puteti incepe dvs procesul de partaj,daca va permiteti.
daca cereti ca ap sa va fie atribuit, va trebui sa preluati si ratele cu acordul bancii si sa-l despagubiti pe sot pt ce a platit pana acum
Partaj intre soti
sofiamaria
Buna ziua, va rog frumos cine ma poate ajuta cu o nelamurire. inainte de casatorie detineam un apartament pe numele mamei mele, apartament care l-am vandut ... (vezi toată discuția)
Executare silita
roxxanna
Stimati domni,
Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie:
Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)