M-am mutat, nu mai stau acolo, dar evit cat pot de mult sa ma duc. E rau de mult timp. Cat ma costa un avocat pt un divort, al parintilor mei? Care sunt pasii? Ma poate ajuta careva? Ce se va intampla cu casa, dupa partaj? Cat dureaza divortul? Vreau putina intelegere pt ca situatia e delicata, si bani multi la mijloc nu sunt, cazul e urat si persoanele dificile. Se poate?
Multumesc.
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Actele depuse sunt:
1. copie contract de asigurare unde scrie termenul de 2 ani,
2. aviz de reparatie de la Asigurator, unde se vede data de la care incepe perioada de 2 ani,
3. cerere de despagubire cu data de 21 iun, data scoaterii masinii din service
...mai departe nu mai stiu. Eu am plecat cu masina fara sa platesc un ban. Ce service e ala care te lasa sa pleci fara sa platesti? Nu trebuiau sa aiba garantia platii in momentul in care eu ridicam masina?
Am avut o dauna Casco pt care am ridicat de la Soc de Asigurare, avizul de repratie. Dauana a fost in 26 in 2004, eu urmanad ca in termen de 2 ani sa repar masina, in acest timp ei despagubindu-ma. In data de 13 iun 2006 am bagat masina in service, am anuntat ca am o pb si ca ma grabesc cu decontul, si cu toate acestea ei avand contract direct cu soc de asig, au fost de acord sa repare masina, urmanad a se deconta ei direct cu soc de asig. Eu am fost beneficiarul lucrarii. Pe 21 iun am ridicat masina, cu asigurarea ca sa stau linistita ca de aici nu mai e treaba mea. Acum...datorita faptului ca service-ul nu a trimis spre decont decat abia in 5 Iulie 2006 factura catre soc de asigurari, aceasta a refuzat sa plateasca. Dupa jumatate de an, m-au anuntat ca eu trebuie sa vin sa platesc reparatia, ca eu sunt beneficiarul. Vreau sa stiu cine trebuie sa plateasca. Reparatia de la bun inceput a fost deschisa pe numele Soc de Asig, si nu pe numele meu. La data respectiva, ei si-au asumat raspunderea decontarii directe cu soc desi eu i-am avertizat cu privire la perioada de valabilitate. Multumesc.