avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As vrea sa divorteze parintii...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As vrea sa divorteze parintii...

M-am mutat, nu mai stau acolo, dar evit cat pot de mult sa ma duc. E rau de mult timp. Cat ma costa un avocat pt un divort, al parintilor mei? Care sunt pasii? Ma poate ajuta careva? Ce se va intampla cu casa, dupa partaj? Cat dureaza divortul? Vreau putina intelegere pt ca situatia e delicata, si bani multi la mijloc nu sunt, cazul e urat si persoanele dificile. Se poate?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 21:49, 26 Septembrie 2007
alina_b a scris:

M-am mutat, nu mai stau acolo, dar evit cat pot de mult sa ma duc. E rau de mult timp. Cat ma costa un avocat pt un divort, al parintilor mei? Care sunt pasii? Ma poate ajuta careva? Ce se va intampla cu casa, dupa partaj? Cat dureaza divortul? Vreau putina intelegere pt ca situatia e delicata, si bani multi la mijloc nu sunt, cazul e urat si persoanele dificile. Se poate?
Multumesc.

In primul rand nu dvs. initiati divortul in numele parintilor. Trebuie musai unul din ei sa introduca actiunea si sa se prezinte la proces.
Onorariile se negociaza cu respectivul avocat pe care-l angajati.
La persoane "dificile" poate dura ceva mai mult divortul, dar asta nu inseamna ca nu se va termina.
Partajul se va face in functie de contributia fiecaruia.
Clar ca nu eu voi deschide divortul, eventual o sa sustin cu bani. Cum fac sa gasesc un avocat?
Duceti-va la Judecatorie si acolo gasiti multi avocati.
Ar fi de preferat totusi sa va angajati un avocat recomandat de vreo cunostinta, un avocat care sa fie bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartirea bunurilor dupa divort ksaiz ksaiz Buna, mama mea este intr-o situatie putin mai complicata in privinta partajului. Este divortata de tatal meu si sta intr-un apartament in chirie cu fratele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care ... carmen2011 carmen2011 Buna ziua Cam cat dureaza un proces de divort in cazul in care paratul nu este de acord cu divortul, un minor de aproape 14 ani, si partaj ..un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am nevoie de ajutorul dvs. sotul doreste sa divortam ... emanuela_ab emanuela_ab Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs. Sotul doreste sa divortam .Voi fi de acord cu divortul la notar ptr a nu duce copilul (15ani) la tribunal Imi trebuie ... (vezi toată discuția)