avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate halmagy123

Activitate halmagy123

Dreptul imi este suspendat pentru neachitarea impozitelor și taxele locale față de bugetul local pentru bunurile pe care le dețin în proprietate.
Pentru cel nou nascut,acum, mai pot beneficia de ceva drepturi?mentionez ca nu-mi voi putea achita datoriile.

Sunt in concediu pentru cresterea copilului pana in noiembrie .Nu mi- am achitat datoriile la bugetul local iar indemnitatia imi este suspendata si nici nu cred ca o voi putea achita .In urma cu doua saptamani am nascut cel de-al trei-lea copil.Voi putea beneficia de indemnizatie pentru copilul nou nascut? Mentionez ca si sotul ar indeplini conditiile pentru cresrerea copilului.
Răspuns la discuția CAS
Iertati-mi nestiinta dar conform HCL venitul meu agricol este in cuantum lunar de 50 lei , iar contributia la CAS este de 232 lei lunar?
Discuție CAS
Pot sa inchei un contract cu CAS in baza terenului arabil pe care il detine familia,si sa platesc contributia pentru a fi asigurat ?Momentan sunt neasigurat.
Ce acte as avea nevoie?

Am beneficiat de ajutor social impreuna cu partenera mea dar a incetat deoarece nu a mai adus adeverinta de la AJOFM pentru ea deoarece a plecat la munca in strainatate .Eu locuiesc la ea,pe numele meu nu am nimic.Eu am depus cerere la primarie pe numele meu singur,am declarat ca stau in chirie credeti ca mi se va aproba ? sau voi risca vreo sanctiune deoarece nu am contract ca stau in chirie,am declarat ca ne am despartit.Eu nu am nici un venit si nimic pe numele meu.