avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social sau sanctiune
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social sau sanctiune

Am beneficiat de ajutor social impreuna cu partenera mea dar a incetat deoarece nu a mai adus adeverinta de la AJOFM pentru ea deoarece a plecat la munca in strainatate .Eu locuiesc la ea,pe numele meu nu am nimic.Eu am depus cerere la primarie pe numele meu singur,am declarat ca stau in chirie credeti ca mi se va aproba ? sau voi risca vreo sanctiune deoarece nu am contract ca stau in chirie,am declarat ca ne am despartit.Eu nu am nici un venit si nimic pe numele meu.

Alte discuții în legătură

Ajutorul de incalzire julia06 julia06 Buna ziua Sotul meu este plecat din tara,eu stau acasa cu copilul. As putea beneficia de ajutorul pentru incalzire?Ma intereseaza ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire laura19 laura19 Buna! Eu sunt studenta si stau in chirie si as dori sa solicit ajutor pt incalzire pt locuinta in care stau in chirie. Nu inteleg de ce este necesar sa ... (vezi toată discuția)
Inscriere de luare in evidenta la ajofm elena_anca elena_anca Buna ziua, In august 2009 mi-a incetat raportul de activitate cu firma la care eram angajata , va rog sa-mi spuneti daca pot sa ma prezint la sediul ... (vezi toată discuția)