avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Activitate VioZ

Activitate VioZ

fara motiv-doar respingere
Din ce am citit pe internet se pare ca uneori cineva de la somaj te suna sa faci completari (daca este cazul) dar nu am gasit pe nimeni respins
PFA-ul depune cererea pe apr 2020 prin aici.gov.ro in 8.05.2020 , primeste nr inreg (cererea ca este corecta si completa cu atasamente scanate semnate cu pix-ul)
Pe 20 .05. primeste raspuns automat "cererea a fost solutionata" , deschide atasament, mesaj " cerere respinsa (atat) .
la emailurile trimise la apismb@mmanpis.ro BUCURESTI, nu raspunde nimeni.
Unde se poate adresa o contestatie/revenire sau ce alte demersuri recomandati ptr incasare indemnizatie somaj tehnic a lunii apr?
un salariat are mai multe contracte de muncă cu timp partial si nu are nicăieri un contract cu norma intreaga (8 ore). Sunt 3 angajatori diferiți.
Toate contractele sunt suspendate pentru somaj tehnic.
Potrivit oug 30/2020 si 32/2020 pentru a primi indemnizatia de la stat trebuie sa aibe contractul cu norma intreaga suspendat si se alege venitul cel mai mare .
Intrebari:
1. Nu exista contract cu norma intreaga , atunci pot obtine indemnizatia ptr part time ?
2. Solicit indemnizatie la toate cele 3 contracte part time, sau la cel cu venitul cel mai mare? Cine verifica venitul cel mai mare ?
3. Daca ma încadrez sa primesc de la stat indemnizatia doar la cel cu venitul cel mai mare , ceilalți angajatori sunt obligați să mă plateasca din resursele lor proprii ?
Nu stiu ce sa fac dupa 25 mai 2018?
De la o firma, cei de la vanzari, nu mai au voie sa trimita email cu o oferta catre o alta firma a carei adresa publica e postata pe site-ul acesteia ?
Dar telefon ii pot da (de la firma la firma) ?

Multumesc