avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... se poate face contestatie PFA somaj tehnic aprile ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

se poate face contestatie PFA somaj tehnic aprile neplatit pana la 02.06.2020

PFA-ul depune cererea pe apr 2020 prin aici.gov.ro in 8.05.2020 , primeste nr inreg (cererea ca este corecta si completa cu atasamente scanate semnate cu pix-ul)
Pe 20 .05. primeste raspuns automat "cererea a fost solutionata" , deschide atasament, mesaj " cerere respinsa (atat) .
la emailurile trimise la apismb@mmanpis.ro BUCURESTI, nu raspunde nimeni.
Unde se poate adresa o contestatie/revenire sau ce alte demersuri recomandati ptr incasare indemnizatie somaj tehnic a lunii apr?
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2020
VioZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: VioZ , utilizator 18:09, 5 Iunie 2020
Exista si motivul respingerii cererii ?
fara motiv-doar respingere
Din ce am citit pe internet se pare ca uneori cineva de la somaj te suna sa faci completari (daca este cazul) dar nu am gasit pe nimeni respins

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la ordonanata 92/2020 , care spune ca in termen de ... Restaurant Delfinul Restaurant Delfinul Referitor la ordonanata 92/2020 , care spune ca in termen de 10 zile de la efectuarea viramentelor catre Bugetul de stat , angajatorii vor primi 41.5% urmare a ... (vezi toată discuția)
Proprietate corespondenta pe emailul de serviciu cyan cyan Corespondenta primita/trimisa pe/de pe adresa angajatului de serviciu gen \"x.escu@firma.ro\" sunt proprietatea angajatorului sau ale angajatului? Este ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)