avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Referitor la ordonanata 92/2020 , care spune ca in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Referitor la ordonanata 92/2020 , care spune ca in termen de ...

Referitor la ordonanata 92/2020 , care spune ca in termen de 10 zile de la efectuarea viramentelor catre Bugetul de stat , angajatorii vor primi 41.5% urmare a unei cereri , declaratie , tabel nominal cu persoanele care au fost reintegrate dupa somajul tehnic .
Dupa 16 zile AJOFM respinge cererea pe motiv ca , aceasta a fost depusa anterior platii , chiar data plata este inlauntrul legii , pana pe data de 25 ale lunii .
Sunt deficiente in acest caz la platforma aici.gov.ro . Nu ar trebui sa primesti confirmare fara dovada platii atasata . Tind sa cred ca se doresc aceste greseli, pentru a nu se plati subventia unei firme care nu are nici o intarziere la plata datoriilor catre Bugetul de Stat si care si-a pastrat toti angajatii dupa starea de urgenta , chiar daca lucreaza la jumatate de capacitate .
Ultima modificare: Marți, 25 August 2020
Restaurant Delfinul, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce avantaj au persoanele peste 45 de ani privind angajarea? snake_val snake_val As dori sa aflu care sunt legile care vizeaza angajarea persoanelor peste 45 de ani si ce facilitati le ofera statul? (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi p.adina p.adina Buna ziua, Desi am citit legea si mare parte din posturile de aici, privitoare la acest subiect, nu reusesc sa ma lamuresc in ce situatie ma aflu. Va expun ... (vezi toată discuția)
Angajare somer cu varsta peste 45 ani iselin iselin buna ziua, as dori sa stiu ce facilitati au angajatorii care angajeaza someri peste 45 ani pe un post vacant si ce beneficii au angajatii care au fost ... (vezi toată discuția)