avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate maryanita713

Activitate maryanita713

multumesc frumos
condamnare pentru delapidare
eu am primit o condamnare de4 ani inchisoare sub supraveghere din care am efectuat 1 an? legea noua imi va pune probleme in vedere ca inchisoarea sub supraveghere se da numai pentru o pedeapsa de 3 ani?
Răspuns la discuția Bunuri supuse executarii silite
Multumesc frumos o zi buna va doresc
Răspuns la discuția Bunuri supuse executarii silite
am inteles multumesc frumos, dar sa spun in declaratia care o dau la executor despre aceste bunuri casnice care le am pe numele meu?
Răspuns la discuția Bunuri supuse executarii silite
Si poate sa imi ia patul?
Buna seara, am primit o instiintare de executare silita . ei spun sa ma prezint sa declar bunurile mobile pe care le detin. Intrebarea mea este bunurile mobile gen , pat, mobila, dulap luate printr-un credit de nevoi personale( am terminat de platit ratele) sunt considerate bunuri mobile? Sa le spun de acestea? Vin si imi iau patul si dulapul daca le spun?
Răspuns la discuția Debransare/deconectare CET



Deci daca platesc toate cheltuielile pot sau nu sa ma debransez, adica este legal sau nu?:
Răspuns la discuția Debransare/deconectare CET
Buna ziua, nu stiu daca ma adresez corect aici la obiect....vreau sa imi montez centrala termica, m-am adresat unei firme care se ocupa si de debransare de la cet, cei de la firma mi-au spus ca daca asociatia de proprietari imi da acordul si platesc taxa de golire a tronsonului imi monteaza centrala....am sunat si la cet dar mi-a raspuns o doamna care spune ca cet-ul nu face debransare in sezon de iarna.... Este vreo lege care imi da dreptul sa imi montez centrala pe timp de iarna, daca achit aceasta taxa la asoc de proprietari?

multumesc si scuzati daca mesajul meu e intr-un loc gresit