avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate kriss77

Activitate kriss77

Tribunalul a decis anularea donatiei prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Aceasta hotarare judecatoreasca am depus-o la primarie si asteptam raspuns. Primaria ne va despagubi sau va trebui sa o executam silit?
In anul 2008 am dat Primaria Capitalei in judecata pentru retrocedarea unui teren din Bucuresti mostenit de la socrii mei, teren care a fost donat statului de catre parintii acestora, pe vremea comunistilor. In luna octombrie 2013 in sfarsit am obtinut prin hotarare judecatoreasca irevocabila anularea donatiei.
As vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez de-acum incolo.
Răspuns la discuția Prescriptie datorie banca
Si in acest caz eu am sa tot primesc astfel de somatii pe viata? La un moment dat trebuie sa se prescrie. Eu asta nu integ, lamuriti-ma.
Răspuns la discuția Prescriptie datorie banca
Singurul demers oficial a fost sa fiu sunata in permanenta si sa primesc tot felul de somatii de la firmele de recuperare. Suma pe care o am de returnat este de 3300de lei (33 milioane lei vechi)si imprumutul a fost luat pe o perioada de 5 ani
In baza de date a CRC in mod sigur nu figurez dar in baza de date a Biroului de Credit sigur figurez pentru ca nu pot lua un imprumut.
Buna ziua, am si eu o problema, in anul 2005 am cumparat in rate, cu buletinul, niste produse de la un magazin si mi s-a eliberat si un card. Am platit un cateva rate, dupa care am observat ca dobanda mi se marea de la o luna la alta; am apelat banca respectiva si am aflat ca dobanzile erau stipulate in contract si eu semnasem un astfel de contract. La doi ani am vrut sa iau un imprumut de la o banca si am observat cu stupoare ca sunt si in Biroul de Credite pentru restante la acest card. Din anul 2008 am incetat sa le mai platesc, deoarece nu am reusit sa ajung la o intelegere cei de la banca emitenta a cardului respectiv. Eu figurez in continuare in acest Birou si vreau sa stiu cand mi se va prescrie aceasta datorie sau cand voi putea contracta un imprumut de la o alta banca. Va multumesc.