avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea retrocedarii- executare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

Legea retrocedarii- executare hotarare judecatoreasca

In anul 2008 am dat Primaria Capitalei in judecata pentru retrocedarea unui teren din Bucuresti mostenit de la socrii mei, teren care a fost donat statului de catre parintii acestora, pe vremea comunistilor. In luna octombrie 2013 in sfarsit am obtinut prin hotarare judecatoreasca irevocabila anularea donatiei.
As vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez de-acum incolo.
Cel mai recent răspuns: kriss77 , utilizator 14:09, 20 Ianuarie 2014
Legalizati hotararea irevocabila si solicitati primariei punerea in executare a dispozitivului . Nu ati precizat ce s-a hotarat ,.
Tribunalul a decis anularea donatiei prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Aceasta hotarare judecatoreasca am depus-o la primarie si asteptam raspuns. Primaria ne va despagubi sau va trebui sa o executam silit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisia locala evita retrocedarea terenului cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului de a cere executarea silita a unei hotarari judecatoresti colceagviorel colceagviorel salut!a-si dori sa stiu daca o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila data in anul 2007 in legatura cu retrocedarea unui teren agricol colectivizat ... (vezi toată discuția)
Comisia locala evita retrocedarea terenului-contestatie in anulare cornel-victor cornel-victor Socrii mei au cerut Primariei locale retrocedarea unei suprafate de 4700 mp rezultata dintr-o mostenire. Comisia Locala a Fondului Funciar le-a respins ... (vezi toată discuția)