avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prescriptia dreptului de a cere executarea silita a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prescriptia dreptului de a cere executarea silita a unei hotarari judecatoresti

salut!a-si dori sa stiu daca o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila data in anul 2007 in legatura cu retrocedarea unui teren agricol colectivizat a fost prescrisa,daca nu,ce pasi ar trebui sa-i urmez pentru a intra in posesia terenului,mentionez ca dreptul de proprietate l-a castigat tatal meu in instanta iar primaria refuzand sa-l puna in posesie pe vechiul amplasament deoarece erau constuite case iar terenul disponibil pentru retrocedare era in litigiu cu o fosta ferma agricola,intre timp tatal meu a decedat in2010.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:39, 13 Martie 2012
Hotararea judecatoreasca nu se prescrie.,Insa obligatiile si drepturile stabilite prin hotarare se prescriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din anexa 19 si trecerea in anexa 29 andymanro andymanro Vreau sa va prezint o situatie din care usor, usor nu stiu ce sa mai inteleg. Conform Reformei Agrare din anul 1921, bunicul meu, primeste un lot de teren ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca de punere in posesie ion v ion v Am o nelamurire ! Am gasit de curand prin actele tatalui meu,care a decedat de curand, o hot.jud. de punere in posesie a aproape 2,5 ha pe raza ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesia unui teren agricol mostenire de la parinti avand act de vanzare cumparare din inainte de 1944 aapostol aapostol avem mostenire de pe uram tatalui decedat,teren 2 ha cumparat cu act de vanzare cumparare prin notariat din anul 1923,act original pe care il detinem in ... (vezi toată discuția)