Da, pentru salarizare nu este nevoie de fonduri, doar pentru dotarile tehnice. Va multumesc mult!
danacj a scris:
Aceasta suma reprezinta valoarea totala a investitiilor, adica investitiile din toate punctele de lucru? Salarizarea personalului existent nu este o cheltuiala eligibila.Exista un program care subventiomaza salariile noilor angajati, in anumite conditii. Pentru investitia in echipamente ma voi documenta din noile programe si revin cu un raspuns.
Este vorba despre o hiperclinica dotata cu sectii similare unui spital, fara regim de urgenta. Doresc sa obtin 3 000 000 euro pentru dotarea tehnica fara scop de cercetare. Productia analizelor medicale de natura eterogena (conform sectiilor functionale), respectiv acoperirea cheltuielilor de resurse umane, sunt doua tinte spre care ma indrept. Cifra de afaceri a clinicii o plaseaza pe locurile 6-8 in diferite orase unde isi are puncte de lucru (Timisoara, Cluj, Bucuresti, Resita etc).
Am doleanta indreptata catre toti specialistii in fonduri structurale cu privire la urmatoarea situatie. In cazul clinicilor medicale din mediul urban, pe ce program operational, respectiv pe ce axa principala si domeniu major de interventie as putea derula un proiect de finantare.
Totusi, stie cineva cand este organizat examenul de admitere in avocatura anul acesta? Sau tematica macar daca s-a votat?
Am o doleanta inaintata administratorilor. Doresc sa vand un tratat de drept comercial ultima editie scris de Carpenaru intr-o stare impecabila la pretul de 70 lei (pretul in librarie este de 116 - 130 lei). Acest anunt as vrea sa va rog sa-l plasati in sectiunea potrivita vanzarilor sau diverselor discutii.
Va multumesc!
Pentru a se demonstra infractiunea de obicei, este nevoie in aceasta situatie a se determina grupul de operare infractional. Complicitatea in acest caz are o structura dihotomica, si anume:
In cazul complicitatii morale, participatia complicilor se formeaza sub aspectul determinarii sau inlesnirii savarsirii faptei de faptuitor. Acesta in prima situatie trebuie sa ezite sau sa aiba dubii cu privire la punerea in executare a actelor infractionale, insa ca urmare a presiunilor morale, rezolutia infractionala a faptuitorului se intareste, trecand astfel la fapt. Complicitatea materiala, din economie de cuvinte, nu o voi prezenta.
Nu ne intereseaza aspectul repetarii actelor de instigare, insa dovedirea obiceiului in cazul infractiunilor de prostitutie, art.328 Cp, este importanta.
Simplele banuieli nu tin loc de probe! Daca totusi exista, asa cum a spus colega noastra, legally_aid, trebuie sa fie sesizate organele de politie cu privire la faptele pe care le banuiti pentru efectuarea cercetarilor si dupa deschiderea unui dosar penal, sa fie sesizate concomitent cu desfasurarea anchetei, si celelalte organe abilitate raportate la persoana infractorului.
Sunt sigur ca nu vom da examenul din NCPC. Totodata, ori dupa absolvirea examenului, ori in timpul de stagiatura, ne vom vedea siliti de practica judiciara, sa-l parcurgem. Totusi, sa asteptam decizia UNBR cu privire la regulamentul de desfasurare a examenului de admitere din anul acesta, daca lasam mai la urma materia dreptului procesual civil, nu cred ca poate sa ne dauneze cumva.
Da e o veste foarte buna, cu siguranta examenul de admitere se va sustine conform codului de procedura civila in vigoare la ora actuala. Indic sub acest aspect, Ciobanu Viorel Mihai si Gabriel Boroi, ori tratatul de drept procesual civil avandu-l drept autor pe Ioan Les.
Asemenea si tie! :) Si mai presus de toate, sa devenim colegi in toamna.
harmonia@: Il recomand pe Gabriel Boroi la partea generala - persoane, Valeriu Stoica, drepturi reale, totusi nu as merge pe tratatul de obligatii al lui Liviu Pop si colaboratorii sai, insa nu am descoperit nicio alternativa mai stralucita pana acum, Florin Motiu, contracte speciale, Liviu Stanciulescu pentru succesiuni. Nu sunt un adept al sintezelor, comasarile de materie intr-o singura carte de maximum 800 si ceva de pagini. Insa le consider utile pentru recapitulare inainte de examen.