avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile pentru clinici private
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile pentru clinici private

Am doleanta indreptata catre toti specialistii in fonduri structurale cu privire la urmatoarea situatie. In cazul clinicilor medicale din mediul urban, pe ce program operational, respectiv pe ce axa principala si domeniu major de interventie as putea derula un proiect de finantare.
Cel mai recent răspuns: VladimirM , utilizator 23:53, 9 Martie 2015
Inteleg ca este vorba de o clinica privata. Este important de stiut care este forma de organizare a acestei clinici si care sunt investitiile pe care doriti sa le faceti prin aceste fonduri?
Este vorba despre o hiperclinica dotata cu sectii similare unui spital, fara regim de urgenta. Doresc sa obtin 3 000 000 euro pentru dotarea tehnica fara scop de cercetare. Productia analizelor medicale de natura eterogena (conform sectiilor functionale), respectiv acoperirea cheltuielilor de resurse umane, sunt doua tinte spre care ma indrept. Cifra de afaceri a clinicii o plaseaza pe locurile 6-8 in diferite orase unde isi are puncte de lucru (Timisoara, Cluj, Bucuresti, Resita etc).
Aceasta suma reprezinta valoarea totala a investitiilor, adica investitiile din toate punctele de lucru? Salarizarea personalului existent nu este o cheltuiala eligibila.Exista un program care subventiomaza salariile noilor angajati, in anumite conditii. Pentru investitia in echipamente ma voi documenta din noile programe si revin cu un raspuns.
VladimirM a scris:

Este vorba despre o hiperclinica dotata cu sectii similare unui spital, fara regim de urgenta. Doresc sa obtin 3 000 000 euro pentru dotarea tehnica fara scop de cercetare. Productia analizelor medicale de natura eterogena (conform sectiilor functionale), respectiv acoperirea cheltuielilor de resurse umane, sunt doua tinte spre care ma indrept.

Dupa cele scrise de dvs. in mesaj, intuiesc ca deja cunoasteti raspunsul, pentru ca ati discutat deja cu specialisti. Si stiti ca raspunsul e negativ, la acest nivel de investitii.

Da, pentru salarizare nu este nevoie de fonduri, doar pentru dotarile tehnice. Va multumesc mult!
danacj a scris:

Aceasta suma reprezinta valoarea totala a investitiilor, adica investitiile din toate punctele de lucru? Salarizarea personalului existent nu este o cheltuiala eligibila.Exista un program care subventiomaza salariile noilor angajati, in anumite conditii. Pentru investitia in echipamente ma voi documenta din noile programe si revin cu un raspuns.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru modernizarea clinicii dentare dendy_23mai dendy_23mai buna seara.sunt studenta in anul vi la medicina dentara la fel si sotul meu.avem o clinica dentara srl din 2007 cumnata mea fiind medic stomatolog de 10 ani.in ... (vezi toată discuția)
Fonduri structurale pentru echipament spital kohinoor kohinoor Buna ziua, As dori sa stiu in ce Program operational/Axa a Fondurilor Structurale ar putea un spital din tara sa obtina sustinere financiara pentru ... (vezi toată discuția)
Conditii autorizatie sanitara de functionare clinica privata doar pentru internari de zi bogdanmircea1968 bogdanmircea1968 Buna ziua Sunt medic,am un CMI Diabet nutritie si boli metabolice si doresc sa ma extind in sensul de a face si internari de zi pentru pacientii mei.Am tot ... (vezi toată discuția)