avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate danypjb

Activitate danypjb

banuesc ca o sa i se dea o amenda pe care el nu o plateste si eu o sa raman sa ma uit la casa lui cum maine poimaine o sa cada peste a mea
am un vecin care are casa din chirpici de 100 de ani si mai are putin si cade la mine in curte peste casa mea ceea ce am patin si anu trecut i-a cazut un zid in curte la mine si mi-a spart un geam si nici pana in ziua de azi nu am vazut banii de la el pt geam iar acum 2 zile i-a cazut caramida dupa horn la mine in curte ce este de facut cui as putea sa ma adresez ca sa se ia niste masuri
si daca nu am bunuri pe numele meu case ,masini terenuri,etc.., ce poate sa imi faca daca nu le mai platesc creditul?
stie cineva la cati ani se prescrie amenda?
Am un credit la o banca-nevoi personale, fara garantii-pe care nu il mai pot plati din cauza ca primaria a blocat contul pt o amenda.,eu vreau sa platesc rata dar nu pot cei de la banca ma trimit la primarie sa platesc amenda pe care o am la ei dupa care mi se deblocheaza contul. cu ce sunt eu de vina ca vreau sa platesc rata si ei nu vor banii ?ce se intampla daca nu le platesc rata?