Am un credit la o banca-nevoi personale, fara garantii-pe care nu il mai pot plati din cauza ca primaria a blocat contul pt o amenda.,eu vreau sa platesc rata dar nu pot cei de la banca ma trimit la primarie sa platesc amenda pe care o am la ei dupa care mi se deblocheaza contul. cu ce sunt eu de vina ca vreau sa platesc rata si ei nu vor banii ?ce se intampla daca nu le platesc rata?
Trebuie sa achitati prima data amenda pentru ca cei de la Directia de taxe si impozite sa ridice poprirea instituita asupra contului bancar.
Poprirea s-a facut de catre banca pe baza unei hotarari de executare silita, urmare a neplatii acestei amenzi.
Nu banca este cea care trebuie sa va rezolve problema si nu sunt acestia de vina ca nu va pot incasa banii. Pentru situatia creata Dvs., sunteti cel raspunzator.
O posibilitate ar fi sa aduceti bani la un executor judecatoresc cu mandat de a sa plati in numele dv rata, si daca refuza banca aveti cum s-o dovedesc. Intarzierea dv nu poate fi declarata deloc ca cauzata de dv. civil. Intretimp resolvati si cu primaria si executorul ce a actiona in numele sale. Proprirea nu poate sa va prejudice cu credit de nevoie personale, si dv. poate sa ii ofer alte solutii ca de exemplu plata la un termen sau sechestru de un bon mobil. Oricum aflati cine este executorul si vorbiti cu el.
Poprire conturi
veronica812
Buna ziua,
Ma gasesc intr-o situatie foarte neplacuta.
In anul 2007 in urma intarzierii platii unor rate la un imprumut bancar de 3400 ron, datoria a fost ... (vezi toată discuția)