avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... cont la banca (credit) blocat de primarie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

cont la banca (credit) blocat de primarie

Am un credit la o banca-nevoi personale, fara garantii-pe care nu il mai pot plati din cauza ca primaria a blocat contul pt o amenda.,eu vreau sa platesc rata dar nu pot cei de la banca ma trimit la primarie sa platesc amenda pe care o am la ei dupa care mi se deblocheaza contul. cu ce sunt eu de vina ca vreau sa platesc rata si ei nu vor banii ?ce se intampla daca nu le platesc rata?
Pentru un mic problema nerezolvat intrati intr-un fel de cercul vicios, nu platiti credit, entitate va face inscriere la biroul de rele platitori, nu vei mai avea acces la alte credite, samd. Incercati sa rezolvati amenda. Ce de rea este?. Vorbiti cu primar daca e necesar. Dar nu intrati va rog in cercul vicios unde nu vei fi niciodata liber social si economic vorbind, daca nu castigati la loto. De un rau mic nu trebuie sa treci la unul mai mare. Asa cum nu jucati cu jocuri de noroc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la credit ipotecar cdga_2007 cdga_2007 Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)
Executare silita / poprire conturi Sergiu_Iulian Sergiu_Iulian Buna ziua , In urma acumularii unei restante (sub 4000 lei) la un credit , prin intermediul unui executor judecatoresc, banca a initiat executarea silita ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi veronica812 veronica812 Buna ziua, Ma gasesc intr-o situatie foarte neplacuta. In anul 2007 in urma intarzierii platii unor rate la un imprumut bancar de 3400 ron, datoria a fost ... (vezi toată discuția)