Buna seara,
Am o poprire pe salariu in urma unui credit. Separat am un card de cumpărături unde până în prezent nu am avut nicio problemă, însă din cauza proprii nu pot plăti ratele, iar banca de unde am cardul de cumpăr are nevoie de un acord de plata a ratelor din partea executorului. Din păcate nu mă pot înțelege cu executorul, deoarece nu dorește să îmi elibereze acel acord, iar eu risc o noua poprire. Cei de la banca de unde am cardul de cumpărături mi-au transmis că din păcate doar cu acel acord din partea executorului îmi pot incasa rata, deoarece altfel toți banii depuși la ei vor ajunge către poprire. Exista vreo metoda prin care pot evita o noua poprire ?
Aveti poprire pe salariu cat? De diferenta puteti dispune dv., deci puteti face dv. plata catre celalalt cont. Daca insa si acel cont e poprit, atunci faceti o adresa catre executor in care ii cereti sa isi ajute clientul creditor, prin eliberarea unui acord ca dv. sa va achitati rata la cardul de cumparaturi.
Astfel, lunar el va opreste 1/3 din salariu in contul executarii pentru datoria creditorului dv., clientul lui. In caz ca nu veti cahita rata, se va ajunge la o a doua executare, cuantumul ambelor fiind de maxcim 1/2 din slariu, deci partea ce se va executa pentru clientul lui va scadea. Mentionati ca aceasta adresa va fi transmisa si catre creditor, caci de fapt acestuia trebuie sa ii cereti acordul.
Daca nu merge, vorbiti cu un avocat, caci cheltuielile de executare pentru al doilea dosar pot fi mai mari decat o adresa la executor, creditor si camera.
Probleme bancare
kuykpopyk
Am 2 credite neplatite si din 18.12.2013 mi s-au pus poprire executorie pe toate conturile. Am vorbit cu domnul executor si el a zis ca imi poate retine ... (vezi toată discuția)