Puteti sa imi spuneti ce coeficient s-a aplicat/hotarat de instanta (in anii 1999 - 2006) in calculul fiecarei actiuni F.N.I. adica cu ce coeficient s-a multiplicat fiecare actiune a F.N.I. ? Cunosc ca judecatorii au hotarat un alt coeficient decat cel al INSSE.
Este foarte corect ca litigiile care privesc functionarii publici (deci care sunt in functie) sunt de competenta contenciosului administrativ. Eu am intrebat insa care este competenta pentru fostii functionari publici, unde se judeca fapte petrecute in timpul cat au fost functionari publici. Sectia de Contencios adm. a trimis cauza spre solutionare judecatoriei
Competenta de solutionare a litigiilor fostilor functionari publici pentru restituiri stimulente, sporuri din perioada cat au fost functionari publici (constatate de Curtea de Conturi) revine instantelor de contencios-administrativ sau se judeca pe calea dreptului civil?
scuze, ortografie eronata. Am vrut sa scriu "fosti functionari publici"!
solicit un raspuns pe larg, motivat
Puteti sa-mi precizati un articol de lege unde este definit asa ceva (in afara de Legea 554/2004) adica faptul ca un act, decizie sau altele (adrese de exemplu) emise de Casa Teritoriala de Pensii din localitatea... sau Casa Nationala de Pensii Publice este un act administrativ?
Cum pot obtine o copie dupa o autorizatie de constructie care este a altei persoane?
Cat costa, care sunt formularele, cui trebuie adresate, in cat timp trebuie sa o primesc si care este temeiul juridic?
-mi raspundeti, in lumina noilor prevederi, care sunt caile de atac in temeiul art. 400 indice 1 din Codul de Procedura Civila (impartirea bunurilor aflate in codevalmasie)