Sunteti trecut in anexele Sentintei penale nr. 423/20.03.2007, pronuntata de Tribunalul Bucuresti - Sectia a II – a Penala in dosarul nr. 24632/3/2006, completata cu decizia penala nr. 164/18.06.2008 a Curtii de Apel Bucuresti - Sectia a II a Penala, respective decizia penala nr. 2098/04.06.2009 - I.C.C.J. ?
Ati depus dosarul la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) ?
Pentru recuperarea atât a banii investiţi (nr. de unităţi FNI la data 20.05.2000 x 103 720 lei), cât şi a ratei inflaţiei (începând cu anul 2000 pana la data curenta) dar şi pentru reactualizarea sumei până în present, puteti comanda o expertiza extrajudiciara.
Investitor fni
marianaalbu
Buna ziua,
Sunt un investitor FNI,care cu intarziere am ales calea de a apela la un executor judecatoresc deoarece am inteles ca asa poate voi reusi sa-mi ... (vezi toată discuția)
Fni
PD
Subiect: Despagubiri FNI
Buna seara,
Ma regasesc in anexele sentintei
penale nr. 423/20.03.2007 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - Sectia a II - ... (vezi toată discuția)
Investitor fni
marianaalbu
Buna ziua,
Sunt un investitor FNI,care cu intarziere am ales calea de a apela la un executor judecatoresc deoarece am inteles ca asa poate voi reusi sa-mi ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.