Sunteti trecut in anexele Sentintei penale nr. 423/20.03.2007, pronuntata de Tribunalul Bucuresti - Sectia a II – a Penala in dosarul nr. 24632/3/2006, completata cu decizia penala nr. 164/18.06.2008 a Curtii de Apel Bucuresti - Sectia a II a Penala, respective decizia penala nr. 2098/04.06.2009 - I.C.C.J. ?
Ati depus dosarul la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) ?
Pentru recuperarea atât a banii investiţi (nr. de unităţi FNI la data 20.05.2000 x 103 720 lei), cât şi a ratei inflaţiei (începând cu anul 2000 pana la data curenta) dar şi pentru reactualizarea sumei până în present, puteti comanda o expertiza extrajudiciara.
Investitor fni
marianaalbu
Buna ziua,
Sunt un investitor FNI,care cu intarziere am ales calea de a apela la un executor judecatoresc deoarece am inteles ca asa poate voi reusi sa-mi ... (vezi toată discuția)
Fni
PD
Subiect: Despagubiri FNI
Buna seara,
Ma regasesc in anexele sentintei
penale nr. 423/20.03.2007 pronuntata de Tribunalul Bucuresti - Sectia a II - ... (vezi toată discuția)
Investitor fni
marianaalbu
Buna ziua,
Sunt un investitor FNI,care cu intarziere am ales calea de a apela la un executor judecatoresc deoarece am inteles ca asa poate voi reusi sa-mi ... (vezi toată discuția)