Buna seara, am si eu o nelamurire, poate ma puteti ajuta.
De curand am cumparat un apartament si in contractul de vanzare cumparare, este trecuta si o boxa. Fostul proprietar nu a mai venit la fata locului (probleme legate de sanatate)sa-mi dea apartamentul in primire si m-am trezit ca tot subsolul este ocupat si ca eu am ramas fara boxa. Am vorbit cu presedintele blocului si mi-a spus ca el nu are ce sa faca.....
Ce demersuri trebuiesc facute in continuare pentru a imi lua boxa mea, trecuta in contract inapoi?
Salutare, am o problema:
Acum mai bine de o luna am vandut un autoturism domnului X, am facut contractul de vanzare/cumparare, am fost la circa financiara, unde am platit taxele si impozitele, tot acolo, ne-a pus stampila pe certificatul fiscal, cum ca totul este ok.
Problema e ca zilele astea,am primit o amenda pentru rovinieta, cu vechime de o saptamana, pe masina vanduta, dar tot pe numele meu.
Ce ma sfatuiti sa fac, pentru ca masina am vandut-o,probabil ca domnul X nu a inmatriculat-o inca si merge cu ea asa.Eu nu vreau sa platesc amenda pt.ca nu e vina mea.De ce inca amenda a venit pe numele meu?Ce trebuie facut?Mentionez faptul ca domnul X nu este de gasit.