avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amenda Rovinieta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amenda Rovinieta

Salutare, am o problema:
Acum mai bine de o luna am vandut un autoturism domnului X, am facut contractul de vanzare/cumparare, am fost la circa financiara, unde am platit taxele si impozitele, tot acolo, ne-a pus stampila pe certificatul fiscal, cum ca totul este ok.
Problema e ca zilele astea,am primit o amenda pentru rovinieta, cu vechime de o saptamana, pe masina vanduta, dar tot pe numele meu.
Ce ma sfatuiti sa fac, pentru ca masina am vandut-o,probabil ca domnul X nu a inmatriculat-o inca si merge cu ea asa.Eu nu vreau sa platesc amenda pt.ca nu e vina mea.De ce inca amenda a venit pe numele meu?Ce trebuie facut?Mentionez faptul ca domnul X nu este de gasit.

Multumesc anticipat, astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: DILIGENT MANAGEMENT SRL , Furnizor servicii la ONRC 18:52, 21 Noiembrie 2012
faceti plangere contraventionala la judecatoria unde aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cnadnr pentru o mașină vanduta crisstinn crisstinn Am vândut o mașină în luna martie, în drum spre politie am pierdut certificatul de înmatriculare, pana la urma l-am declarat pierdut dar nu am putut sa ... (vezi toată discuția)
Notificare fisc - lipsa rovinieta masina vanduta adina_miu adina_miu Buna ziua, Anul trecut in octombrie 2013 am vandut o masina, am facut toate actele necesare la circa financiara. La 2 luni mi-am cumparat alta masina, la ... (vezi toată discuția)