avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate rahovei

Activitate rahovei

Buna ziua .Locuiesc intr_un imobil nationalizat ca chirias din anul 2006. .Am facut o cerere catre primaria locala pt a cumpara locuinta dar am primit raspuns in scris ca nu se poate deoarece doar cei care la data intrarii in vigoare a legii ,adica in anul 1995,au dreptul de a cumpara imobilele iar cei care locuiesc ca chiriasi cu contract de dupa acel an 95,nu au acest drept pana la alte reglementari ale legii.Acest raspuns a venit la data de 25 .09 anul curent. De aceea intreb daca in conditiile in care locuiesc in imobil din anul 2006 am dreptul sa cumpar. Va multumesc.
Răspuns la discuția legea 112 din 1995
Buna ziua.am facut cerere catre primaria locala pt a cumpara locuinta si raspunsul lor in scris a fost ca nu am dreptul deoarece nu eram chirias in anul 1995 cand a intrat in vigoare legea .Precizez ca locuiesc in acel imobil din anul 2006 cu contract de inchiriere. va multumesc pt raspuns.
buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece trebuia sa locuiesc in imobilul respectiv la data intrarii in vigoare a legii adica in 95.iar eu locuiesc din anul 2006 luna noiembrie.va rog sa ma ajutati cu un sfat .multumesc