avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 112 din 1995
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 112 din 1995

Buna ziua .Locuiesc intr_un imobil nationalizat ca chirias din anul 2006. .Am facut o cerere catre primaria locala pt a cumpara locuinta dar am primit raspuns in scris ca nu se poate deoarece doar cei care la data intrarii in vigoare a legii ,adica in anul 1995,au dreptul de a cumpara imobilele iar cei care locuiesc ca chiriasi cu contract de dupa acel an 95,nu au acest drept pana la alte reglementari ale legii.Acest raspuns a venit la data de 25 .09 anul curent. De aceea intreb daca in conditiile in care locuiesc in imobil din anul 2006 am dreptul sa cumpar. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Legea 112 din 1995 rahovei rahovei buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)
Protectia chiriasilor din casele nationalizate Florrrentin Florrrentin Buna ziua, Mama mea,este titular,de 40 de ani, al unui contract de inchiriere a unei case nationalizate;pana acum,la fiecare 5 ani,contractul de inchiriere se ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa nationalizata claus80 claus80 Buna seara, Am si eu o problema cu cumpararea casei in care locuiesc, poate cineva a mai trecut prin asa ceva sau imi poate da un sfat sau o ... (vezi toată discuția)