va rog verificati daca aceasta tranzactie poate fi atacata ulterior in instanta.
La una din discutii fiul barbatului accidentat a spus :" nu are bani? Sa-si vanda masina si sa plateasca"
In data de 18.11.2012 fratele meu a accidentat usor un barbat in vartsa de 50 de ani; accidentul s-a petrecut intr-o zona extrem de aglomerata in timp ce realiza o manevra in marche arriere, cu viteza redusa. Barbatul a fost practic impins de autoturism s-a dezechilibrat si a cazut in sezut apoi pe spate lovindu-se la cap. Fratele meu l-a dus la spital, s-au efectuat toate investigatiile medicale (au stat la spital aproape o zi intreaga, ), i-a cumparat perfuzoare, seringi si restul medicamentelor solicitate in spital iar diagnosticul a fost de traumatism cranian usor cu doua zile spitalizare. In aceste doua zile fratele meu a vizitat accidentatul furnizand alimente si medicamente. Initial accidentatul a solicitat fratelui meu bonurile de masa si 400 ron ca si compensare pentru perioada spitalizarii pentru nu depune plangere penala. Ieri, 22.11.12 a revenit asupra intelegerii solicitand 1100 ron pentru a renunta la plangerea penala. Cum ne sfatuiti sa actionam in continuare?
In data de 18.11.2012 fratele meu a accidentat usor un barbat in vartsa de 50 de ani; accidentul s-a petrecut intr-o zona extrem de aglomerata in timp ce realiza o manevra in marche arriere, cu viteza redusa. Barbatul a fost practic impins de autoturism s-a dezechilibrat si a cazut in sezut apoi pe spate lovindu-se la cap. Fratele meu l-a dus la spital, s-au efectuat toate investigatiile medicale (au stat la spitalo zi intreaga, aproape), i-a cumparat perfuzoare, seringi si restul medicamentelor solicitate in spital iar diagnosticul a fost de traumatism cranian usor cu doua zile spitalizare. In aceste doua zile fratele meu a vizitat accidentatul furnizand alimente si medicamente. Initial accidentatul a solicitat fratelui meu bonurile de masa si 400 ron ca si compensare pentru perioada spitalizarii pentru nu depune plangere penala. Ieri, 22.11.12 a revenit asupra intelegerii solicitand 1100 ron pentru a renunta la plangerea penala. Ce este de facut in aceasta situatie.