avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua,

In data de 18.11.2012 fratele meu a accidentat usor un barbat in vartsa de 50 de ani; accidentul s-a petrecut intr-o zona extrem de aglomerata in timp ce realiza o manevra in marche arriere, cu viteza redusa. Barbatul a fost practic impins de autoturism s-a dezechilibrat si a cazut in sezut apoi pe spate lovindu-se la cap. Fratele meu l-a dus la spital, s-au efectuat toate investigatiile medicale (au stat la spitalo zi intreaga, aproape), i-a cumparat perfuzoare, seringi si restul medicamentelor solicitate in spital iar diagnosticul a fost de traumatism cranian usor cu doua zile spitalizare. In aceste doua zile fratele meu a vizitat accidentatul furnizand alimente si medicamente. Initial accidentatul a solicitat fratelui meu bonurile de masa si 400 ron ca si compensare pentru perioada spitalizarii pentru nu depune plangere penala. Ieri, 22.11.12 a revenit asupra intelegerii solicitand 1100 ron pentru a renunta la plangerea penala. Ce este de facut in aceasta situatie.

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Accident auto humveax humveax Buna ziua, In data de 18.11.2012 fratele meu a accidentat usor un barbat in vartsa de 50 de ani; accidentul s-a petrecut intr-o zona extrem de aglomerata in ... (vezi toată discuția)
Accident victima Cosminel7 Cosminel7 Acum 4 luni, efectuand manevra de mers cu spatele, am acrosat usor o persoana pe o alee dintre blocuri. Ideea e ca oricum e foarte strans acolo si nu prea ai ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu "vatamare" imst imst Buna ziua, apelez la dvs. sperand ca voi primii niste sfaturi utile cu privire la un eveniment rutier in care am fost implicat. In Noiembrie 2010, eram ... (vezi toată discuția)