avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate corinarus

Activitate corinarus

Răspuns la discuția Impozit cladiri nereevaluate
Eu imi cer scuze dar sunt extrem de suparata si parca nu poate fi adevarat.Oricum daca nu se poate rectifica situatia anilor precedenti nu vad nici o iesire avand in vedere suma datorata Nu inteleg cum am omis sa trimit Primariei evaluarile MUltumesc mult pentru ajutor
Daca intre evidentele contabile si cele fiscale era o diferenta in sens invers primaria ar fi recalculat impozitele si ar fi cerut diferenta Credeam ca functioneaza si invers. Nu mi-am imaginat ca voi pati una ca asta asa ca sunt buna de mers la tren
Dar pentru anii precedenti se recalculeaza cota? Sa fiu mai exacta in 2008 s-a efectuat reevaluare si s-a inregistrat nota contabila in balanta .Acelasi lucru s-intimplat si in 2011 dar nu s-au depus documentatiile.Am platit in aceasta peroada o suma calculata cu cota mica si acum am aflat ca la primarie figurez cu un impozit enorm plus majorari
Da si apoi in dec 2011
Răspuns la discuția Reevaluare persoane juridice
Cred ca avem o situatie similara astept un raspuns
Daca nu am depus reevaluarile la cladiri din 2008 se mai pot depune si rectifica valorile de inventar pentru cota mai mica la impozitul local.
?