avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Reevaluare persoane juridice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Reevaluare persoane juridice

Buna Ziua,

Daca o persoana juridica isi depune declaratia fiscala rezultata dupa reevaluarea unui anumit imobil la sfarsitul anului (de ex. Nov 2012), procesul verbal de reevaluare si inregistrarile contabile fiind cu sfarsitul anului trecut (31.12.2011) se mai poate face reevaluarea cu acea data, retroactiv? Nu exista un termen legal in care o persoana juridica trebuie sa-si depuna declaratiile fiscale rezultate din reevaluare? In lege scrie ca trebuie sa inregistrezi in evidentele fiscale cu data la care si-au facut ei reevaluarea, dar daca iti trimite actele dupa aproape un an? Ma puteti ajuta va rog cu o baza legala, un articol din Codul Fiscal sau Codul de Procedura Fiscala?
Cel mai recent răspuns: corinarus , utilizator 22:08, 27 Noiembrie 2012
Cred ca avem o situatie similara astept un raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit cladire reevaluata ardeleannn ardeleannn Buna ziua! Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns la următoare problemă: - Pentru sem.I 2009, unei SC i s-a stabilit impozitul pe cladire la valoarea ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament dupa reevaluare simonapopescu2008 simonapopescu2008 Am cumparat un apartament in martie 2009 pe persoana juridica. In 2009 am platit impozit aferent lunilor ramase 1,5% din valoare apartament. In 2010, 2011 cota ... (vezi toată discuția)
Declarare cladiri reevaluate persoane juridice elenacapricorn elenacapricorn Ce act normativ prevede ce acte trebuiesc anexate declaratiei rectificative pentru impozitul pe cladiri la peroane juridice atunci cand se face reevaluarea? (vezi toată discuția)