avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Activitate stefu100

Activitate stefu100

Răspuns la discuția cheltuieli de spitalizare
Av. Mihai Cosmin Tudor a scris:

Puteti solicita introducerea FONDULUI DE GARANTARE A ASIGURATILOR, daca mai sunteti in termen

Termenul de 30 de zile a trecut, asta e problema
Sotia mea a avut in 2012 un accident de circulatie din vina ei. conf referatului politiei.Partea vatamata a depus plangere penala. Clauza s-a clasat intrucat fapta nu e prevazuta de legea penala.La data producerii accidentului sotia avea o asigurare RCA ASTRA valabila. Partea vatamata a chemat in judecata societatea de asigurari avand pretentii, iar hotararea tribunalului a fost suspendare civila avand in vedere falimentul ASTRA. Ulterior spitalul ii cere sotiei , fiind gasita vinovata, sa acite cheltuieli de spitalizare.Neachitand sa trezit cu o adresa de la judecatorie.Daca nu a depus intampinarea la cererea de valoare redusa astfel nedepunand o copie RCA se mai poate face ceva , in sensul de a nu plati cheltuielile de spitalizare?
Va multumesc!
in luna septembrie 2007 am achizitionat pe firma din Germania un autoturism second -hand.Pretul autoturismului afost fara TVA....... pret obtinut in urma prezentari RO-lui valabil al societatii .. Daca doresc sa-l revand catre o persoana fizica..cum platesc TVA:la toata suma (pretul integral al masinii) ??sau la marja de profit.(conf legii 152).ex daca pretul de achizitie este de 4000 si o vand cu 4100...se calculeaza TVA la cei 100??.... VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția tva pt marfa di import
in luna septembrie am achizitionat pe firma din Germania un autoturism second -hand.Pretul autoturismului afost fara TVA....... pret obtinut in urma prezentari RO-lui valabil al societati .. Daca doresc sa-l revand catre o persoana fizica..cum platesc TVA:la toata suma (pretul integral al masinii) ??sau la marja de profit.(conf legii 152).ex daca pretul de achizitie este de 4000 si o vand cu 4100...se calculeaza TVA la cei 100??.... VA MULTUMESC!
Răspuns la discuția taxa radio-tv
in cazul meu e vorba de o taxa de 80ron...lunar,pt societati comerciale
Discuție taxa radio-tv
stie cineva ce se intampla pana la urma cu taxa radio-tv...daca nu am platit-o pana in urma cu cateva luni....cand nu au vrut sa-mi factureze doar energia...oare nedetinerea aparatelor nu constitue..logic un motiv de neplata...multumesc!